Deze films zijn op TV op donderdag 4 december 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

01:10
02:50
The 13th Warrior (1999)

IMDB-score: 6.3/10 op basis van 39033 stemmen

Genre : Actie / Avontuur

geregisseerd door John McTiernan
met Antonio Banderas, Vladimir Kulich en Dennis Storhoi

De Arabische dichter Ahmad Ibn Fadlan laat zijn oog vallen op de mooie echtgenote van een invloedrijk man in Bagdad en hij prompt weggepromoveerd als ambassadeur van een uiterst noordelijk gelegen gebied. Op weg naar zijn post komt de Arabier een stelletje Noormannen tegen, wiens barbaarse gewoonten hem aanvankelijk met walging vullen. Als de blonde krijgers terug naar huis worden geroepen om te vechten tegen de Wendol, mythische mensenetende wezens van de mist, blijkt echter dat Ahmad Ibn Fadlan de door de zieneres voorspelde 13e krijger is, die mee moet om de missie tot een goed einde te brengen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:15
The Watch (2008)

IMDB-score: 5.4/10 op basis van 263 stemmen

Genre : Thriller / Mystery

geregisseerd door Jim Donovan
met Clea DuVall, Elizabeth Whitmere en James A. Woods

In haar kindertijd werd Cassie gekidnapt en raakte getraumatiseerd. Inmiddels is ze een studente psychologie en om haar demonen te verdrijven en haar thesis af te maken, besluit ze te gaan werken op een teruggetrokken uitkijktoren om zo brandhaarden te spotten. Maar zodra ze alleen is, beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Is ze gewoon paranoïde? Of wordt ze opgejaagd door haar verleden?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:35
The Lake House (2006)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 33262 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Alejandro Agresti
met Keanu Reeves, Sandra Bullock en Willeke van Ammelrooy

Als Alex in 2004 een huis aan een meer koopt, vindt hij brieven in de brievenbus van de vorige eigenaresse, Kate Forster. Hij wil de brieven bij haar huidige adres afleveren, maar komt er dan achter dat het adres niet meer bestaat. Kate en Alex beginnen elkaar te schrijven en ontdekken tot hun grote schrik dat Alex in 2004 leeft en Kate in 2006. Ze proberen een manier te vinden om elkaar te ontmoeten, want de twee worden hopeloos verliefd op elkaar.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:00
01:00
Priceless (2006)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 14938 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Pierre Salvadori
met Audrey Tautou, Gad Elmaleh en Marie-Christine Adam

Irène is een mooie jongedame die liefhebbende, rijke heren verleidt in dure hotels die alles voor haar betalen. In één van die hotels ontmoet ze Jean, die meteen als een blok voor haar valt. Echter, hij is slechts een hotelbediende en voor Irène dus niet interessant. Toch volgt hij haar naar de Cote d'Azur om zich van zijn beste kant te laten zien.

Meer info over deze film, elders op 't web :