Deze films zijn op TV op maandag 3 oktober 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

00:50
02:55
Brooklyn's Finest (2009)

Genre : Drama, Misdaad

Antoine Fuqua
Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke

Nadat een jonge zwarte tiener wordt neergeschoten door de politie in de Newyorkse wijk Brooklyn, breekt de hel los. In deze moeilijke omstandigheden beleven drie doorwinterde agenten de donkerste jaren uit hun carrière: een uitgebluste wijkagent (Richard Gere) enkele dagen voor z’n pensioen, een corrupte narcotica-agent (Ethan Hawke) die moeilijk de eindjes aan elkaar kan knopen, en een undercoveragent (Don Cheadle) die moet kiezen tussen zijn loyaliteit aan het korps, en zijn vrienden uit de onderwereld… Drie ogenschijnlijk op zichzelf staande verhalen die toch met elkaar verbonden blijken te zijn.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:05
The Wife He Met Online (2012)

Genre : Thriller

Curtis Crawford
Cameron Mathison, Sydney Penny, Cynthia Preston

Bryant Meyers is vrijgezel en woont in Philadelphia. Sinds hij is gescheiden, besteedt hij vrijwel al zijn tijd aan de opvoeding van zijn 10-jarige dochtertje en zijn baan bij een reclamebureau. Voor een nieuwe liefde heeft hij het eigenlijk veel te druk. Maar op een dag trekt hij de stoute schoenen aan en surft hij naar een online datingsite. Daar komt hij het profiel tegen van ene Georgia uit Los Angeles, en hij is meteen geïntrigeerd. Georgia is mooi en succesvol, en ze heeft nog een intelligent gevoel voor humor ook. De twee beginnen een latrelatie, waarbij ze maandenlang steeds op en neer reizen. Uiteindelijk durft Bryant voor zichzelf te besluiten dat Georgia de perfecte vrouw voor hem is. Hij doet haar een aanzoek, Georgia verhuist naar Philadelphia en nog geen twee maanden later zijn ze getrouwd. Maar als Bryant zich had verheugd op pril huwelijksgeluk, komt hij bedrogen uit...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:25
Bride Wars (2009)

Genre : Komedie, Romantiek

Gary Winick
Anne Hathaway, Kate Hudson, Candice Bergen

Bride Wars gaat over twee hartsvriendinnen (Hudson en Hathaway) die elkaars rivalen worden als ze dezelfde datum blijken te hebben gekozen om te trouwen. Ze strijden om de locatie, de voorzieningen en de gasten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:25
True Justice (2011)