Deze films zijn op TV op maandag 8 september 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

01:35
02:55
Treacle Jr (2010)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 326 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Jamie Thraves
met Tom Fisher, Aidan Gillen en Riann Steele

Totaal onverwacht laat de veertigjarige Tom op een dag zijn jonge gezin achter om op straat in Londen te gaan wonen. Daar ontmoet hij de snel pratende, kinderlijk gelukkige Aidan, in alle opzichten het tegenovergestelde van hemzelf. Hoewel Tom in eerste instantie niets van Aidan moet weten, trekt deze zich daar niets van aan en volgt hem als een trouwe hond. Al gauw raken hun levens innig verstrengeld en ontdekt Tom dat ook Aidan zo zijn problemen heeft ; zijn vriendin slaat hem op regelmatige basis in elkaar. Kan Tom zijn eigen problemen opzij schuiven om zijn nieuwe vriend te helpen? Zal hij ooit weer naar huis terug gaan en waarom vertrok hij überhaupt eigenlijk?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:25
15:00
Audrey's Rain (2003)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 125 stemmen

Genre : Drama / Familie

geregisseerd door Sam Pillsbury
met Jean Smart, Richard Gilliland en Allison Barcott

Audrey neemt de zorg voor haar nichtje Charlotte, neefje Tye en haar emotioneel labiele zus Marguerite over nadat haar zus Bess zelfmoord heeft gepleegd. Haar beste vriendin Missy probeert plezier in haar leven terug te brengen, maar de terugkomst van Audrey's jeugdliefde Terry werkt averechts. Ze kan niets positiefs uit haar verleden halen, is bang voor herinneringen en ziet Terry dus slechts als een pijnlijke herinnering aan het verleden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:22
16:10
Woody Allen A Documentary (2012)

IMDB-score: 7.6/10 op basis van 2691 stemmen

Genre : Documentaire

geregisseerd door Robert B. Weide
met Woody Allen, Letty Aronson en Diane Keaton

In Woody Allen: A Documentary volgt regisseur Robert Weide (Curb Your Enthusiasm) de lange carrière van Woody Allen van zijn jeugd tot zijn laatste succesfilm Midnight in Paris. Om alles te weten te komen over zijn schrijfgewoontes, zijn ideeën over casting en regisseren en de relatie met zijn acteurs, reisde Weide met Woody Allen van de set van You Will Meet a Tall Dark Stranger in Londen naar de première van Midnight in Paris in Cannes. Hij filmde bij Allen thuis, in de montageruimte en de plekken waar hij opgroeide in Brooklyn. De documentaire belicht ook Allens theaterwerk, zijn bijdragen aan The New Yorker en zijn optredens als klarinetspeler.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:00
00:00
The Haunted Mansion (2003)

IMDB-score: 4.8/10 op basis van 12198 stemmen

Genre : Horror / Komedie

geregisseerd door Rob Minkoff
met Eddie Murphy, Jennifer Tilly en Terence Stamp

Jim Evers, een makelaar, die altijd zijn gezin heeft verwaarloosd, gaat met zijn gezin een weekendtripje houden. Maar eerst moet hij nog even bij een potentiële klant langs. Hij komt erachter dat de man des huizes, een geest is, die eeuwen geleden met een vrouw was getrouwd die sprekend op Jim's vrouw lijkt, wie nu als bruid moet dienen. Jim moet deze vloek zien te verbreken. Dit zorgt er voor dat hij in gaat zien hoe belangrijk z'n familie voor hem is.

Meer info over deze film, elders op 't web :