Deze films zijn op TV op vrijdag 24 april 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

13:35
15:15
Jane Doe: The Wrong Face (-1)

geregisseerd door Mark Griffiths
met Lea Thompson, Joe Penny en William R. Moses

Meer info over deze film, elders op 't web :


20:30
22:35
I Am Number Four (2011)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 140637 stemmen

Genre : Actie / Sciencefiction

geregisseerd door D.J. Caruso
met Alex Pettyfer, Timothy Olyphant en Teresa Palmer

Negen buitenaardse baby's met menselijke kenmerken vluchten van hun thuis planeet Lorien om zich te verschuilen op Aarde. Ze worden gevolgd door de Mogadorians die hun eigen planeet vernietigd hebben om de baby's op te sporen. De baby's hebben allemaal een eigen lijfwacht en ze zullen superkrachten krijgen wanneer ze ouder worden. Ze hebben allemaal een nummer van één tot negen en kunnen ook alleen in die volgorde vermoord worden. Number Four (Alex Pettyfer), ook John Smith genaamd, verhuist naar Paradise, Ohio en wordt vrienden met de vriendelijke fotograaf Sarah. Na zijn hele leven op de vlucht te zijn geweest is Number Four verliefd geworden en heeft hij iets om voor te vechten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:20
The Good Mistress (2014)

Terry Ingram
Annie Heise, Kendra Anderson, Antonio Cupo

A woman's one-night stand turns out to be her friend's husband, and a local political candidate.

Meer info over deze film, elders op 't web :


20:35
22:35
Abraham Lincoln... (2012)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 109500 stemmen

Genre : Actie / Horror

geregisseerd door Timur Bekmambetov
met Benjamin Walker, Dominic Cooper en Anthony Mackie

Indiana, 1818. De negenjarige Abraham Lincoln is getuige van de moord op zijn moeder door een bovennatuurlijk wezen; een vampier. 10 Jaar later probeert hij de moordenaar van zijn moeder om te brengen, maar faalt. Hij word leerling van Henry Sturgess, die hem leert wat nodig is om een vampier te doden. Abraham verhuist naar Springfield. Hij werkt en studeert en jaagt 's nachts op vampieren. Hij trouwt met Mary Todd. Hij is enige jaren president wanneer hij erachter komt dat er vampieren in het Confederale leger zitten. Hij start een campagne om dit te stoppen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:25
A perdre la raison (2012)

IMDB-score: 6.7/10 op basis van 1631 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Joachim Lafosse
met Niels Arestrup, Tahar Rahim en Emilie Dequenne

Murielle en Mounir houden zielsveel van elkaar. De jongeman leeft al sinds zijn kinderjaren bij dokter Pinget, die ervoor zorgt dat hij materieel niets tekort komt. Als Mounir en Murielle besluiten om te trouwen en kinderen te krijgen, worden ze totaal afhankelijk van de dokter. Murielle voelt zich opgesloten in die emotioneel verstikkende omgeving. Een verraderlijke situatie waaraan het gezin helemaal ten onder gaat.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:25
23:35
Striptease (1996)

IMDB-score: 3.9/10 op basis van 16511 stemmen

Genre : Komedie / Drama

geregisseerd door Andrew Bergman
met Demi Moore, Burt Reynolds en Ving Rhames

Erin Grant is haar baan kwijt en de voogdij over haar dochter. Om het geld voor de proceskosten bij elkaar te krijgen, gaat Erin dansen in een louche club genaamd de Eager Beaver. Erin's striptease is zo opwindend dat een fan, die ook congreslid is, er alles aan wil doen om haar te bezitten, hij gaat zelfs op de vuist voor haar. Als foto's hiervan opduiken, staat Erin sterker in de strijd om haar dochter terug te krijgen. Maar ze moet ook nog eens rekening houden met de aanhoudende bedreigingen van haar idiote, pillenslikkende ex-man en de politieke handlangers van het congres-lid die vastbesloten zijn hem te beschermen tegen schandalen die catastrofaal zijn voor zijn carrière.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:00
00:10
Walk the Line (2005)

IMDB-score: 7.9/10 op basis van 86139 stemmen

Genre : Drama / Muziek

geregisseerd door James Mangold
met Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon en Ginnifer Goodwin

Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:30
00:30
Blind Dating (2006)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 6532 stemmen

Genre : Romantiek / Komedie

geregisseerd door James Keach
met Chris Pine, Eddie Kaye Thomas en Jane Seymour

De blinde Danny heeft moeite met het zetten van de eerste stappen op het liefdesvlak. De hulp van zijn niet zo snuggere oudere broer helpt ook niet veel. Dan ontmoet hij de Indiase Leeza, maar uitgerekend zij is al beloofd aan een ander.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:35
00:25
The Forgotten (2004)

IMDB-score: 5.8/10 op basis van 27110 stemmen

Genre : Thriller / Science-Fiction

geregisseerd door Joseph Ruben
met Julianne Moore, Alfre Woodard en Gary Sinise

Telly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideeën lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:35
00:45
Basic Instinct 2 (2006)

IMDB-score: 3.8/10 op basis van 16115 stemmen

Genre : Thriller / Mystery

geregisseerd door Michael Caton-Jones
met Sharon Stone, David Morrissey en Stan Collymore

Schrijfster Catherine Tramell komt opnieuw in conflict met de wet, maar nu in Londen. Het openbaar ministerie wijst psychiater Andrew Glass (Morrissey) aan om haar te evalueren om zodoende te voorkomen dat ze op borgtocht vrij komt. Er slaat een vonk over tussen de twee en er begint een spel van van spanning en verleiding.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:20
01:35
The Russia House (1990)

IMDB-score: 5.9/10 op basis van 6138 stemmen

Genre : Thriller

geregisseerd door Fred Schepisi
met Sean Connery, Michelle Pfeiffer en Roy Scheider

Drie notitieboekjes, die waarschijnlijk Russische militaire geheimen bevatten, worden doorgegeven aan Britse reporter tijdens een Russische boekenconferentie. De Britse geheime dienst vraagt zich af of deze boekjes betrouwbaar zijn. Ze schakelen reporter Barley Blair in, die genoeg ervaring heeft met Russen en de Russische taal.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:30
01:25
Fatal Attraction (1987)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 23861 stemmen

Genre : Thriller

geregisseerd door Adrian Lyne
met Michael Douglas, Glenn Close en Anne Archer

Op een zakelijke receptie ontmoet de getrouwde Dan Gallagher de aantrekkelijke Alex Forrest. Als zij elkaar later weer tegenkomen tijdens hun werk, is de aantrekkingskracht zo groot dat zij al gauw met elkaar in bed belanden. Dan voelt zich schuldig ten opzichte van zijn gezin over het slippertje en hij probeert de situatie achter zich te laten door met Alex te breken. Maar Alex wil dit niet accepteren en begint Dan en zijn gezin lastig te vallen. Dit wordt van kwaad tot erger en een escalatie kan niet uitblijven.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:50
01:45
Io sono l'amore (2009)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 9838 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Luca Guadagnino
met Tilda Swinton, Flavio Parenti en Edoardo Gabbriellini

Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Kleinzoon Eduardo stelt verloofde Eva voor aan de familie en zijn zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Ineens staat de vreemdeling op de stoep die de voorheen onverslaanbare Eduardo van zijn titel beroofde in een race. En wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de familie scheurtjes te vertonen.

Meer info over deze film, elders op 't web :