Deze films zijn op TV op woensdag 3 juni 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

00:35
02:20
White Oleander (2002)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 14749 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Peter Kosminsky
met Alison Lohman, Michelle Pfeiffer en Renée Zellweger

Astrid Magnussen is een 15-jarig meisje uit Californië. Haar moeder Ingrid is een vrijzinnige dichter. Wanneer Barry Kolker in het leven van Ingrid komt, wordt ze verliefd op hem. Maar als hij haar hart breekt, vermoordt ze hem en verdwijnt ze voor de rest van haar leven achter de tralies. Astrid komt vervolgens van het ene in het andere weesgezin terecht.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:05
Taking a Chance on Love (2009)

IMDB-score: 5.6/10 op basis van 131 stemmen

Genre : Romantiek

geregisseerd door Douglas Barr
met Genie Francis, Katie Boland en John Bregar

De columniste Peyton MacGruder mag dan voor alles en iedereen een passend antwoord hebben, wanneer het om haar eigen liefdesleven gaat, kan ze echt geen verbintenis sluiten met de man van wie ze houdt. Wanneer een lezer Peyton waarschuwt om haar eigen passie niet te ontkennen, ontdekt de speurende columniste dat haar adviseur betrokken was bij een bij voorbaat tot mislukken gedoemd romantisch avontuur. Maar als er nog hoop is voor haar lezers, is er misschien nog hoop voor Peyton ook...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:25
The Happening (2008)

IMDB-score: 5.2/10 op basis van 72002 stemmen

Genre : Drama / Mystery

geregisseerd door M. Night Shyamalan
met Mark Wahlberg, Zooey Deschanel en John Leguizamo

Het getrouwde stel Elliot (Mark Wahlberg) en Alma (Zooey Deschanel) moet samen met een groep vreemden vluchten voor een apocalyptische crisis die de wereld dreigt op te slokken. Deze vreselijke gebeurtenis zorgt ervoor dat mensen helemaal doordraaien en zichzelf doden. Veel mensen denken dat het een virus, of zelfs een terroristische aanslag is, maar niemand kan het met zekerheid zeggen. Tot een ietwat excentrieke bioloog met een mogelijke uitleg komt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:45
00:15
Se7en (1995)

IMDB-score: 8.6/10 op basis van 265206 stemmen

Genre : Thriller / Misdaad

geregisseerd door David Fincher
met Brad Pitt, Morgan Freeman en Gwyneth Paltrow

De New Yorkse politieagent William Somerset heeft nog zeven dagen dienst alvorens hij met pensioen gaat. De tijd die hem nog rest spendeert hij aan de opleiding van zijn opvolger David Mills tot zij opgeroepen worden voor een vrij ongewone moord. In de daaropvolgende, slopende dagen vinden er nog meer moorden plaats. Voor Somerset, een belezen man, begint het te dagen...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:05
00:30
Ocean's Twelve (2004)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 86500 stemmen

Genre : Misdaad / Komedie

geregisseerd door Steven Soderbergh
met George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon

Terry Benedict is nog steeds woedend over het geld dat Danny Ocean en zijn crew hem afhandig gemaakt hebben. Hij dreigt met geweld als ze dit geld niet binnen twee weken met een fikse rente aan hem terugbetaald hebben. De crew van Ocean besluit naar Europa af te reizen voor enkele lucratieve klusjes. Hier komen ze in aanraking met de Europol-agente Isabel Lehiri en een andere meesterdief, bekend onder de naam "The Night Fox."

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:25
00:15
Rogue Assassin (2007)

IMDB-score: 6.2/10 op basis van 25679 stemmen

Genre : Actie / Thriller

geregisseerd door Phillip G. Atwell
met Jet Li, Jason Statham en Devon Aoki

Wanneer de collega van FBI-agent Jack Crawford wordt vermoord door de mysterieuze huurmoordenaar 'Rogue' zweert deze wraak te nemen. Wat volgt is een intensieve klopjacht op 'Rogue', die bovendien een dodelijke oorlog heeft ontketend tussen twee Aziatische misdaadsyndicaten.

Meer info over deze film, elders op 't web :