Deze films zijn op TV op vrijdag 7 november 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

20:35
22:20
Taken 2 (2012)

IMDB-score: 6.3/10 op basis van 162257 stemmen

Genre : Actie / Misdaad

geregisseerd door Olivier Megaton
met Liam Neeson, Maggie Grace en Famke Janssen

CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:25
Letters to God (2010)

IMDB-score: 5.1/10 op basis van 1790 stemmen

Genre : Drama / Familie

geregisseerd door David Nixon
met Tanner Maguire, Robyn Lively en Jeffrey Johnson

Deze film is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal over een jonge knul en zijn gevecht tegen kanker. Hij weet de mensen in zijn buurt en vriendenkring te raken met de brieven die hij aan God schrijft. Daarmee geeft hij iedereen met wie hij in contact komt, hoop en inspiratie. Zo ook de nieuwe postbode, die dankzij de brieven inziet dat hij zijn leven en de relatie met zijn zoon moet verbeteren.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:40
Unknown (2011)

IMDB-score: 6.9/10 op basis van 157723 stemmen

Genre : Mystery / Thriller

geregisseerd door Jaume Collet-Serra
met Liam Neeson, Diane Kruger en January Jones

Dr. Martin Harris (Liam Neeson) ontwaakt na een auto-ongeluk in Berlijn om te ontdekken dat zijn vrouw hem niet meer herkent en dat een andere man zijn identiteit heeft overgenomen. Genegeerd door ongelovige autoriteiten en opgejaagd door mysterieuze huurmoordenaars is Martin moe en alleen. Met hulp uit onverwachte hoek begint hij een avontuur, waarbij hij gaat twijfelen aan zijn geestelijke gesteldheid en zijn echte identiteit. Hoe ver zal hij gaan om de waarheid te achterhalen?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:45
Ne le dis à  personne (2006)

IMDB-score: 7.6/10 op basis van 30225 stemmen

Genre : Drama / Thriller

geregisseerd door Guillaume Canet
met François Cluzet, Marie-Josée Croze en André Dussollier

De vrouw van Alex wordt vermoord door een seriemoordenaar waarna hij verward achterblijft. Acht jaar later ontvangt Alex raadselachtige e-mails in zijn mailbox van een onbekende afzender. Tegelijk blijkt dat de politie het onderzoek naar de dood van zijn vrouw heeft hervat. Wat volgt is een gevaarlijke zoektocht naar de waarheid.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:00
00:00
From Hell (2001)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 48243 stemmen

Genre : Misdaad / Horror

geregisseerd door Albert Hughes en Allen Hughes
met Johnny Depp, Heather Graham en Ian Holm

Londen, 1888: Scotland Yard-onderzoeker Frederick Abberline onderzoekt de mysterieuze dood van een aantal prostituees door de beruchte seriemoordenaar Jack the Ripper. Zijn onderzoek leidt hem steeds dichter bij de waarheid, wat hem uiteindelijk brengt bij de Koninklijke familie.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:20
00:40
Kill Bill Vol. 2 (2004)

IMDB-score: 8.0/10 op basis van 160607 stemmen

Genre : Actie / Misdaad

geregisseerd door Quentin Tarantino
met Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:25
00:35
Romy and Michele (2005)

IMDB-score: 4.1/10 op basis van 915 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Robin Schiff
met Katherine Heigl, Alex Breckenridge en Kelly Brook

Arizona, 1987. De pas afgestudeerde Romy en Michele zijn wanhopig om het saaie Tuscon achter zich te laten. Hun droom is te leven tussen de mooie, hippe mensen in Hollywood waar ze al hun dromen kunnen waarmaken. Ze hebben echter geen geld maar krijgen na het zien van 'Pretty Woman' het lumineuze idee om in Hollywood als prostituee te gaan werken. Ze sparen drie jaar lang en kunnen dan pas naar LA trekken om hun plan uit te voeren. Na enkele nachten worden ze al snel gearresteerd en ze besluiten om het anders aan te pakken. Hun doelwit wordt de hipste nachtclub Ozone waar al de sterren uitgaan. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:40
00:30
Poseidon (2006)

IMDB-score: 5.6/10 op basis van 34916 stemmen

Genre : Avontuur / Actie

geregisseerd door Wolfgang Petersen
met Josh Lucas, Kurt Russell en Jacinda Barrett

Op het gigantische, luxe cruiseschip Poseidon dat over de Noord Atlantische Oceaan vaart, is een schitterend feest begonnen om het nieuwe jaar in te luiden. Maar terwijl in de balzaal de champagneglazen worden geheven, is er op de officiersbrug groot alarm. Een reusachtige vloedgolf van wel dertig meter hoog stormt razendsnel op het schip af en kan niet meer ontweken worden. Met een kolossale kracht laat de golf het grote schip kapseizen, voordat het helemaal ondersteboven komt te liggen. Een groepje passagiers probeert zich vanuit de balzaal naar de oppervlakte te banen, dwars door de ingewanden van het schip en de vallende brokstukken, terwijl de Poseidon steeds verder zinkt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:15
01:20
Un long dimanche... (2004)

IMDB-score: 7.8/10 op basis van 30639 stemmen

Genre : Drama / Oorlog

geregisseerd door Jean-Pierre Jeunet
met Audrey Tautou, Gaspard Ulliel en Dominique Pinon

Tijdens de Eerste Wereldoorlog krijgen vijf mannen in de Somme de opdracht zich naar de eerste vuurlinie te begeven. Een krijgsraad heeft beslist hen te straffen en in deze verlaten streek achter te laten, zodat ze in de strijd gedood zullen worden. Het is daar dat ze sterven. Alleen een jonge kreupele vrouw die verloofd was met een van de verdwenen mannen, krijgt informatie die haar doet vermoeden dat hij het overleefd heeft. Zij besluit zich dan in te zetten voor een lange, moeilijke en vaak frustrerende zoektocht om de waarheid te ontdekken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:20
01:20
Dead Again (1991)

IMDB-score: 6.9/10 op basis van 11766 stemmen

Genre : Mystery / Thriller

geregisseerd door Kenneth Branagh
met Kenneth Branagh, Andy Garcia en Emma Thompson

In 1949 wordt componist Roman Strauss vermoord vanwege de moord op zijn vrouw Margaret met een schaar. In 1990 in Los Angeles heeft een vrouw visioenen over de Strauss moord. Mike Church besluit om het te gaan onderzoeken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:25
01:25
Fright Night (2011)

IMDB-score: 6.4/10 op basis van 74062 stemmen

Genre : Komedie / Horror

geregisseerd door Craig Gillespie
met Anton Yelchin, Colin Farrell en David Tennant

Nadat er vele mensen in zijn omgeving mysterieus verdwijnen, denkt tiener Charlie Brewster (Yelchin) dat zijn nieuwe buurman Jerry Dandrige (Farrell) een vampier is. Zijn angsten worden bevestigd wanneer zijn leven in gevaar komt. Charlie zal samen met Peter Vincent (Tennant), een magiër uit Las Vegas, moeten samenwerken om Jerry te stoppen.

Meer info over deze film, elders op 't web :