Deze films zijn op TV op woensdag 6 augustus 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

13:35
15:10
Mystery woman (1944)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 48 stemmen

Genre : Actie / Western

geregisseerd door George Archainbaud
met William Boyd, Andy Clyde en Jimmy Rogers

Nadat Hopalong mee heeft geholpen de bende van Trilling achter tralies te krijgen, bevrijdt Trilling zijn mannen en uit wraak roven ze het vee van de Bar 20 ranch. Het lukt Hopalong het vee terug te krijgen, maar weer wordt het vee hem ontnomen door Trilling die zich voordoet als een marshal en de sheriff zover krijgt om de mannen van Bar 20 achter de tralies te zetten. De Bar 20 krijgt hulp van de dochter van de sheriff om vervolgens weer achter Trilling aan te kunnen en hem zijn streken betaald te zetten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:15
17:20
Mrs Miniver (1942)

IMDB-score: 7.7/10 op basis van 9233 stemmen

Genre : Drama / Oorlog

geregisseerd door William Wyler
met Greer Garson, Walter Pidgeon en Teresa Wright

Kay Miniver is een graag geziene vrouw in het Engelse dorpje waar ze met haar man en drie kinderen woont. Ze krijgt zelfs een roos naar zich vernoemd. Als de oorlog uitbreekt veranderen de prioriteiten van de dorpsbewoners. Haar oudste zoon gaat bij de luchtmacht, haar man vertrekt op een missie naar Duinkerken, maar ook Mrs. Miniver zelf probeert in haar dorpje een het leven in de oorlog een beetje dragelijk te maken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:25
17:15
Bring It On (2006)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 6105 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Steve Rash
met Hayden Panettiere, Solange Knowles en Marcy Rylan

Britney Allen (Hayden Panettiere) is de teamleider van het cheerleader team op de hoog aangeschreven Pacific Vista High School. Wanneer zij te horen krijgt dat er een auditie komt om in een programma van zangeres Rihanna op te treden schrijft ze haar team in. Echter, haar vader krijgt een nieuwe baan en ze verhuizen naar L.A. waar Britney naar de multi-etnische Crenshaw High School moet gaan. Hier is het nog niet zo makkelijk haar cheerleader-carrière opnieuw op te pikken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:25
I Married Who? (2012)

20:35
23:45
10.5: Apocalypse (2006)

IMDB-score: 4.2/10 op basis van 1742 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door John Lafia
met Kim Delaney, Beau Bridges en Frank Langella

Na een aardschok van 10.5 op de schaal van Richter wordt de VS geteisterd door een serie vreselijke rampen. De enige redding lijkt een ex-wetenschapper met een revolutionaire theorie. Maar waar is hij?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:55
23:50
The Perfect Man (2005)

IMDB-score: 5.1/10 op basis van 7497 stemmen

Genre : Komedie / Drama

geregisseerd door Mark Rosman
met Hilary Duff, Heather Locklear en Chris Noth

Tiener Holly Hamilton (Hillary Duff) is het zat om steeds te verhuizen als haar alleenstaande moeder Jean (Heather Locklear) weer eens in een relatiecrisis zit. Om haar een beetje afleiding te bezorgen na haar laatste mislukte relatie bedenkt Holly het perfecte plan voor de perfecte man...een denkbeeldige geheime bewonderaar die Jean het hof maakt om haar gekrenkte ego weer een beetje op te vijzelen. Als de virtuele relatie echter begint, moet Holly een geschikte minnaar vinden. Ze vraagt of de charmante en knappe oom (Chris Noth) van haar vriendin het gezicht achter alle briefjes en cadeautjes wil zijn. Holly moet steeds drastischere maatregelen nemen om de leugen in stand te houden en het geluk van haar moeder te beschermen... maar wat als intussen de echte perfecte man voorbij komt?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:00
00:00
The Lost Treasure of... (2008)

IMDB-score: 5.0/10 op basis van 134 stemmen

Genre : Avontuur

geregisseerd door Terry Cunningham
met Ivan Sergei, Joanne Kelly en Thure Riefenstein

Avonturier en schatjager Jack Hunter gaat samen met de klungelige chauffeur Tariq en de mooie Nadia Ramadan in Turkije op zoek naar twee artefacten, de 'Eye of the Star' en de 'Iris of the Star'. Samengevoegd vormen ze de 'Star in Heaven', een machtig en eeuwenoud wapen. Echter, de kwaadaardige Albert Littmann, schatjager en ex-partner van Jack, is ook op zoek naar dit wapen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:45
01:45
The Hunted (1995)

IMDB-score: 5.6/10 op basis van 2085 stemmen

Genre : Actie

geregisseerd door J.F. Lawton
met Christopher Lambert, Joan Chen en John Lone

Tijdens een zakenreis in Japan ontmoet Paul Racine in de bar van zijn hotel de knappe Kirina. Ze maken kennis, gaan nog iets drinken op haar kamer en beleven samen een passionele nacht. Wanneer Paul naar zijn kamer gaat, neemt hij de verkeerde sleutel mee. Hij keert terug naar Kirina's kamer en staat oog in oog met drie ninja's die Kirina koelbloedig onthoofden omdat ze haar beschermheer, de alom gevreesde Kinjo, heeft verraden. Paul wordt ook aangevallen, maar kan op het nippertje ontsnappen. Zijn leven is echter in gevaar, maar hij zweert haar dood te zullen wreken.

Meer info over deze film, elders op 't web :