Deze films zijn op TV op donderdag 2 juni 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

13:00
14:45
The Secret Life of Walter Mitty (1947)

Genre : Komedie

Norman Z. McLeod
Danny Kaye, Virginia Mayo, Boris Karloff

Walter Mitty, een dagdromende boekhouder met een overbezorgde moeder, ziet zichzelf graag als een held die grote avonturen beleeft. Zijn droom wordt waarheid als hij per ongeluk een mysterieuze vrouw ontmoet die hem een klein zwart boekje overhandigt. Volgens haar bevat het boekje de locatie van de Nederlandse kroonjuwelen die verstopt zijn sinds de Tweede Wereldoorlog. Binnen de kortste keren bevindt Mitty zich midden in een ingewikkelde samenzwering en hij moet toegeven, dat het toch niet zo makkelijk is om een held te zijn in het echt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:15
A Killer Among Us (2012)

Genre : Misdaad, Thriller

Bradley Walsh
Tess Atkins, Tom Cavanagh, Boris Kodjoe

De 45-jarige Hélène Carleton, moeder van drie kinderen, werd met vier kogels in het hoofd gedood. Na drie maanden politie-onderzoek wordt het dossier gesloten. Inspecteur Moran kan zich daar niet bij neerleggen en met de hulp van Hélènes oudste dochter, de 17-jarige Alex, blijft hij naar aanwijzingen zoeken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:30
G.I. Joe: Retaliation (2012)

Genre : Actie, Avontuur

Jon M. Chu
Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Bruce Willis

Het G.I. Joe team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak, met als gevolg een naderende wereldoorlog waar vele onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:50
Life As We Know It (2010)

Genre : Komedie, Drama

Greg Berlanti
Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas

Wanneer de beste vrienden van Holly en Eric (Katherine Heigl & Josh Duhamel) tijdens een ongeluk om het leven komen, staat hun leven op de kop. Ze moeten namelijk niet alleen het verlies verwerken, maar ook het geadopteerde kind van hun vrienden onder hun hoede nemen.

Meer info over deze film, elders op 't web :