Deze films zijn op TV op zaterdag 30 juli 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

00:35
02:20
The Sentinel (2006)

Genre : Thriller, Misdaad

Clark Johnson
Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger

Wanneer een beveiligingsman in het Witte Huis wordt vermoord, wordt Pete Garrison (Douglas) in de val gelokt vanwege een vermeende affaire met de First Lady. Garrison wordt aangehouden, maar ontsnapt en gaat zelf op onderzoek uit om de dader te pakken en de president te redden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

01:35
02:50
Tomboy (2011)

Genre : Drama

Céline Sciamma
Zoé Héran, Malonn Lévana, Jeanne Disson

Er is iets eigenaardigs met het, jongensachtige, 10-jarige meisje Laure aan de hand. Ze is pas met haar ouders en jongere zusje Jeanne verhuisd. Het is zomervakantie, dus Laure heeft nog geen vrienden kunnen maken op school. Als de even oude Lisa haar aanziet voor een jongen, stelt Laure zich voor als Mikaël. Wanneer de band tussen de twee sterker wordt, begint het liegen voor Laure steeds moeilijker te worden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

08:10
09:40
City Beneath the Sea (1970)

Genre : Sciencefiction, Actie

Irwin Allen
Stuart Whitman, Robert Wagner, Rosemary Forsyth

Jaren geleden heeft Admiraal Matthews samen met een team geniale wetenschappers de stad Pacifica gebouwd op de bodem van de Atlantische Oceaan. De Amerikaanse regering zal er nu het goud van Fort Knox opslaan, samen met een radioactieve stof. De onderwaterstad dreigt echter vernield te worden door een asteroïde en bovendien heeft de broer van de admiraal een plan bedacht om het goud te stelen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

09:00
10:30
Z@ppbios: Vogeljacht (2012)

Genre : Familie

Christian Dyekjær
Oliver Metling Søndergaard, Lars Brygmann, Georg Hvidtfeldt Treschow

De twaalfjarige Victor en zijn vader doen mee aan de jaarlijkse ornithologie competitie. Victor wil daar winnen door de meest zeldzame vogel waar te nemen om zo indruk te maken op zijn vader. Zijn plan lijkt dit jaar realistisch, daar Daniel, de gedoodverfde winnaar, zijn been heeft gebroken en dus niet mee kan doen. Daniel verschijnt echter onverwacht wèl ten tonele en de strijd wordt heviger.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

09:40
11:10
Hotel for Dogs (2009)

Genre : Komedie, Familie

Thor Freudenthal
Emma Roberts, Jake T. Austin, Don Cheadle

Wanneer de energieke broer en zus Andi en Bruce terechtkomen in een pleeggezin waar een streng 'geen huisdieren'-beleid wordt gevoerd, moet de bijdehante Andi snel een nieuw thuis voor hun hond Friday zoeken. Ondanks waarschuwingen van de sympathieke maatschappelijk werker Bernie om uit de problemen te blijven, gaan de kinderen op zoek en ontdekken een vervallen hotel. Vervolgens maken ze er een een perfect thuis van voor Friday en nog een aantal zwerfhonden, waarbij ze het risico lopen gescheiden te worden als ze gesnapt worden. In een mum van tijd hebben de kinderen het oude hotel omgetoverd tot iets magisch: een thuis voor de honden én voor henzelf.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

12:05
14:20
Rent (2005)

Genre : Muziek, Drama

Chris Columbus
Rosario Dawson, Anthony Rapp, Wilson Jermaine Heredia

Een groep jonge bohémiens zien we, in hun worsteling om te overleven aan de rand van de samenleving. In hun streven naar geluk en acceptatie moeten de leden van deze gevarieerde en onconventionele gemeenschap het hoofd bieden aan de problemen uit het leven van alledag, zoals armoede, ziekte en de AIDS-epidemie. "Ze meten hun tijd in seizoenen van liefde."

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:15
Wonder Man (1945)

Genre : Komedie

H. Bruce Humberstone
Danny Kaye, Virginia Mayo, Vera-Ellen

De spetterende nachtclubkomiek Buzzy Bellew (Kaye) wordt vermoord omdat hij teveel afweet van een onderwereld-afrekening. Zijn geest neemt nu bezit van het lichaam van zijn tweelingbroer, de oersaaie professor Edwin Dingle. Dat is voor beiden even wennen, maar de professor kan wel alsnog optreden als kroongetuige Buzzy. Alleen zitten de moordenaars hem (opnieuw) op de hielen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:00
17:00
Once Upon a Time West (1968)

Genre : Western

Sergio Leone
Henry Fonda, Charles Bronson, Claudia Cardinale

Brett McBain is een welkomstfeest aan het organiseren voor Jill, de vrouw waarmee hij de vorige maand getrouwd is in New Orleans. Wanneer hij en zijn drie kinderen neergeschoten worden door 'desperados', erft Jill de grond van haar man. Er is echter een spoorwegbouwer die een spoorbaan aan het aanleggen is dwars door het land dat Jill geërfd heeft. Maar dan komt er uit een onverwachte hoek een redder in nood.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:15
15:50
Forever 16 (2013)

Genre : Thriller, Horror

George Mendeluk
Tiera Skovbye, Andrea Roth, Tyler Johnston

De 16-jarige Raven Highgate is geen doorsnee tiener. Ze is een vampier en belandt voor de zoveelste keer op een nieuwe school waar ze haar identiteit opnieuw angstvallig verborgen moet houden. Wanneer een lokale agente beweert Ravens geheim te kennen en haar te willen inschakelen om de misdaad tegen te gaan, wordt het meisje voor een voldongen feit gesteld.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:30
17:05
Rico, Oscar en de ... (2014)

Genre : Familie, Misdaad

Neele Leana Vollmar
Anton Petzold, Juri Winkler, Karoline Herfurth

Rico is tien en zoals hijzelf zegt is hij ' geestelijk beperkt', wat eigenlijk betekent dat hij een lichte mentale beperking heeft. Hij woont samen met zijn alleenstaande moeder in Berlijn. Rico raakt bevriend met de twee jaar jongere, zeer getalenteerde Oskar en samen gaan zij op jacht naar misdadigers. Meer bepaald zoeken zij naar de beruchte kidnapper 'Mister 2000'.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

17:10
19:00
Arthur 3: De strijd... (2010)

Genre : Animatie, Fantasy

Luc Besson
Freddie Highmore, Mia Farrow, Robert Stanton

Maltazard meet voortaan twee meter en tien... en hij wil heersen over de wereld. Enkel Arthur en zijn vrienden Sélénia en Bétamèche, alle drie als minimoys, kunnen hem stoppen. Ze zullen beroep moeten doen op al hun verbeeldingskracht en vindingrijkheid om met hun grootte van 2 millimeter de machiavellistische plannen van Maltazard af te stoppen en de harmonie tussen de twee werelden te herstellen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

18:40
20:30
Hi Sister Goodbye Life (2006)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
20:25
22:20
Buried (2010)

Genre : Thriller

Rodrigo Cortés
Ryan Reynolds, Robert Paterson, José Luis García Pérez

Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een vrachtwagenchauffeur uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:15
My Girlfriend's Boyfriend (2010)

Genre : Komedie, Romantiek

Daryn Tufts
Alyssa Milano, Christopher Gorham, Michael Landes

Jesse Young is een sociale vrouw die graag uitgaat. Ze is altijd ongelukkig geweest in de liefde, maar hier komt verandering in, als ze twee mannen ontmoet die allebei perfect lijken te zijn. De een is Ethan Reed, een beginnend auteur. De ander is Troy Parker, een man die werkzaam is in de marketing. Jesse zal moeten kiezen tussen de twee, maar dit blijkt geen eenvoudige opgave.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:55
The Social Network (2010)

Genre : Drama

David Fincher
Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake

Herfst, 2003. Na een pijnlijke beëindiging van de relatie met zijn vriendin Erica besluit Harvard student Mark Zuckerberg zijn frustraties te uiten door erover te bloggen op zijn computer. Na een aantal drankjes krijgt hij samen met zijn kamergenoot Eduardo Saverin het geweldige idee om foto’s op internet te zetten van de vrouwelijke medestudenten en ze door te sturen naar andere universiteiten, om ze vervolgens te laten beoordelen op uiterlijk. Ondanks dat Mark hierdoor in de problemen raakt met het Harvard bestuur, is het de start van een idee dat begint in zijn studentenkamer, maar al snel een wereldwijd sociaal netwerk wordt en een revolutie in communicatie. Maar 500 miljoen vrienden en een status als de jongste miljardair ter wereld krijg je niet zonder een paar tegenstoten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
23:00
About Time (2013)

Genre : Komedie, Sciencefiction

Richard Curtis
Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie, onbevredigende nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:25
De witte van Sichem (1980)

Genre : Drama

Robbe De Hert
Eric Clerckx, Blanka Heirman, Willy Vandermeulen

1901. Hij heet Louie maar ze noemen hem Wittekop, naar zijn haren. Als hij weer eens straf heeft wordt hij op school in een rommelkamer opgesloten, waar hij het werk van Henry Conscience ziet staan. De Leeuw van Vlaanderen heeft veel invloed op hem. Intussen groeit het socialisme, een stroming waar hij het onbewust mee eens is. Gebaseerd op het boek De Witte van Ernest Claes.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:50
The Mexican (2001)

Genre : Actie, Komedie

Gore Verbinski
Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini

Jerry Walbach is boodschapper voor een maffiabaas. Zijn vriendin Samantha heeft een hekel aan zijn job en vraagt hem ermee te kappen. Ze dreigt hem zelfs te verlaten indien hij nog een opdracht aanvaardt. Toch gaat Jerry weer op pad: hij moet in Mexico een antiek pistool - The Mexican - gaan ophalen. Indien hij zijn taak niet volbrengt, wacht Jerry de kogel. Wanneer de opdrachtgevers vinden dat de 'job' niet snel genoeg vordert, wordt Samantha ontvoerd om Jerry onder druk te zetten...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:20
23:30
Alles Is Familie (2012)

Genre : Komedie, Drama

Joram Lürsen
Carice van Houten, Benja Bruijning, Thijs Römer

In 'Alles Is Familie' is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:10
23:40
Versus: Life & Films of Ken Loach (2016)

22:20
00:00
Game of Death (2010)

Genre : Actie, Thriller

Giorgio Serafini
Wesley Snipes, Zoe Bell, Robert Davi

CIA-agent Marcus (Snipes) werkt undercover als bodyguard voor een wapenhandelaar, die in dienst is bij de baas van een hedgefonds, met als doel hem en zijn baas uit te schakelen. Wanneer een paar corrupte CIA-agenten het voorzien hebben op het geld van deze financier, moet Marcus het opnemen tegen zijn collega's.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:35
00:40
The Master (2012)

Genre : Drama

Paul Thomas Anderson
Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams

Vlak na de Tweede Wereldoorlog komt de getraumatiseerde marinier Freddie Quell (Phoenix) terug in de Verenigde Staten en vindt het moeilijk een stabiel bestaan te leiden. Als hij de charismatische sekteleider Lancaster Dodd (Hoffman) ontmoet ontstaat er een speciale band tussen hen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:50
00:50
Remember Me (2010)

Genre : Drama, Romantiek

Allen Coulter
Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:55
00:55
Rocky III (1982)

Genre : Actie, Drama

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone, Carl Weathers, Mr. T

Na Apollo Creed verslagen te hebben heeft Rocky eindelijk de tijd om het eens wat rustiger aan te doen. Hij raakt bevriend met Creed en brengt meer tijd met zijn vrouw door. Wanneer hij echter verslagen wordt door de nieuweling Clubber Lang wil niemand meer iets van hem weten. Creed weet Rocky over te halen om een rematch te organiseren.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:05
00:25
Les gants (2010)

Genre : Drama

Bouli Lanners
Paul Bartel, Zacharie Chasseriaud, Martin Nissen

'Les Géants' vertelt het verhaal van drie ietwat naïeve jongelingen die er rotsvast van overtuigd zijn dat hun vrijheid voor het grijpen ligt. De broertjes Zak en Seth hebben weinig reden om naar de zomer uit te kijken, die zich aankondigt als saai en vervelend. Maar dan ontmoeten ze Dany, een tiener uit de buurt. Samen beleven de drie jonge snaken allerlei ondeugende en soms ronduit spannende avonturen die hun leven voor goed veranderen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:55
02:05
The Concorde: Airport '79 (1979)

Genre : Avontuur, Thriller

David Lowell Rich
Alain Delon, George Kennedy, Sylvia Kristel

Paul Metrand vliegt de Concorde van Parijs naar New York, samen met copiloot Peter O'Neill en zijn voormalige liefde Isabelle. In New York moet een groot aantal leden van het Amerikaanse en Russische Olympische team worden opgepikt en vervolgens naar het Europese vasteland worden gevlogen. Op het moment dat de vlucht wordt voorbereid, is op een andere plaats een aantal wetenschappers bezig met de voorbereidingen voor een proef met een nieuwe raket. Die zal worden afgevuurd op een testvliegtuig, maar door een fout in de computer wordt plotseling de Concorde het doelwit.

Meer info over deze film, elders op 't web :