Deze films zijn op TV op maandag 30 januari 2017 :

(klik op een titel voor meer info)

00:30
02:30
The Cider House Rules (1999)

Genre : Drama, Romantiek

Lasse Hallström
Tobey Maguire, Charlize Theron, Michael Caine

Homer woont z'n hele leven al in het weeshuis van Dr. Larch omdat hij nooit werd geadopteerd. Larch ziet Homer een beetje als zijn eigen zoon en heeft hem opgeleid als zijn opvolger. Als de jonge geliefden Wally en Candy het weeshuis bezoeken, voert Dr. Larch een abortus uit, ondanks het feit dat dat illegaal is. Homer besluit, tot verdriet van Dr. Larch, om niet z'n hele leven in het weeshuis te blijven werken, maar de wijde wereld in te trekken. Hij vertrekt met Candy en Wally naar Wally's familie, waar hij aan het werk gaat als appelplukker.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:00
15:40
Jewel (2001)

Genre : Drama

Paul Shapiro
Farrah Fawcett, Patrick Bergin, Cicely Tyson

Mississippi, jaren '40. Jewel Hillard is een gelukkig getrouwde huisvrouw met vier kinderen en een vijfde op komst. Na een moeilijke bevalling blijkt de pasgeboren Brenda het syndroom van Down te hebben. Jewel weigert haar echter in een instelling te plaatsen, waardoor de spanningen in het gezin toenemen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:05
17:20
The Tree of Life (2011)

Genre : Drama

Terrence Malick
Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain

De elfjarige Jack heeft twee broers en woont bij zijn ouders. Op jonge leeftijd lijkt alles hem toe te lachen. Zijn moeder is lieflijk en vergevingsgezind en zijn vader probeert hem klaar te stomen voor de harde wereld. Dat de wereld inderdaad geen prettige plaats is, leert Jack als hij in aanraking komt met ziekte, lijden en de dood. Als volwassen man wordt Jack een verdwaalde ziel in een moderne wereld die op bijzondere wijze zijn weg probeert te vinden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:30
True Grit (2010)

Genre : Drama, Western

Ethan Coen, Joel Coen
Jeff Bridges, Hailee Steinfeld, Matt Damon

Nadat ze ziet hoe haar vader vermoord wordt door Tom Chaney besluit de 14-jarige Mattie Ross deze moordenaar te vangen. Ze huurt de taaiste U.S. marshall, J. "Rooster" Cogburn, om haar te helpen. Mattie staat erop dat ze meereist met Cogburn, wiens drinkgedrag, luiigheid en algemeen veroordelend karakter haar vertrouwen in hem niet vergroot. Tegen zijn wil reist ze met hem mee door de Indiaanse streken om Chany te zoeken. Ze worden bijgestaan door Texas Ranger LaBoeuf, die Chaney wil hebben voor andere doeleinden. Dit onwaarschijnlijk trio staat vele gevaren en verrassingen te wachten op hun reis.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:20
The Sweetest Thing (2002)

Genre : Romantiek, Komedie

Roger Kumble
Cameron Diaz, Christina Applegate, Selma Blair

Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:20
Zombieland (2009)

Genre : Komedie, Horror

Ruben Fleischer
Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone

Twee mannen genaamd Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld die overbevolkt is door zombies. Tijdens hun strijd met overleving bundelen ze krachten met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook een manier hebben gevonden om in leven te blijven. Tijdens hun strijd moeten ze zich afvragen wat erger is, van elkaar afhankelijk moeten zijn of toch maar aan de zombies overgeven.

Meer info over deze film, elders op 't web :