Deze films zijn op TV op vrijdag 29 augustus 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

00:35
02:05
The Hunted (2003)

IMDB-score: 5.8/10 op basis van 16861 stemmen

Genre : Actie

geregisseerd door William Friedkin
met Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro en Connie Nielsen

Voormalig militair overlevings-expert L.T. Bonham gaat samenwerken met FBI-agente Abby Durrell om de getrainde huurmoordenaar Aaron Hallam op te pakken. Deze neemt de 2 echter mee in een kat-en-muis spel waarin hij zijn achtervolgers telkens een stap voorblijft.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:20
15:00
The Elizabeth Smart Story (2003)

IMDB-score: 5.7/10 op basis van 284 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Bobby Roth
met Dylan Baker, Amber Marshall en Lindsay Frost

Wanneer in Salt Lake City in juni 2002 de veertienjarige Elizabeth Smart wordt ontvoerd door een man en een vrouw, ondernemen haar ouders onmiddellijk actie. Ze maken van de situatie een enorm mediaspektakel, in de hoop dat meerdere mensen zullen meewerken met het terugvinden van hun dochter.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:20
17:15
Moon over Parador (1988)

IMDB-score: 5.8/10 op basis van 3542 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Paul Mazursky
met Richard Dreyfuss, Raul Julia en Sonia Braga

Jack Noah, een onbekend acteur, werkt op het eiland Parador. Als de dictator van dat eiland sterft, vreest zijn rechterhand Roberto Strausmann voor een revolutie, en vraagt Noah om bij openbare gelegenheden de dictator te spelen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:20
Megamind (2010)

IMDB-score: 7.3/10 op basis van 113706 stemmen

Genre : Animatie / Komedie

geregisseerd door Tom McGrath
met de stemmen van Will Ferrell, Brad Pitt en Jonah Hill

Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:30
A Place in the Sun (2012)

IMDB-score: 6.3/10 op basis van 559 stemmen

Genre : Misdaad / Drama

geregisseerd door Peter Flinth
met Malin Crépin, Björn Kjellman en Leif Andrée

Na de pensionering van haar nieuwsredacteur Spiken zal Annika Bengtzon deze opvolgen. Bureauwerk is echter niet weggelegd voor de volbloed journaliste die opnieuw een interessant verhaal voelt aanwaaien: in Malaga is de ijshockeyster Sebastian Söderström samen met zijn familie het slachtoffer geworden van een geweldmisdrijf. Annika vliegt naar Spanje en onderzoekt de wereld van de superrijken die schijnbaar een leven van luxe leiden, veilig beschermd achter hoge muren.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:40
Scott Pilgrim v the World (2010)

IMDB-score: 7.5/10 op basis van 211510 stemmen

Genre : Komedie / Actie

geregisseerd door Edgar Wright
met Michael Cera, Ellen Wong en Mary Elizabeth Winstead

Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak uit Toronto, waar hij samenwoont met zijn beste vriend, de homo Wallace Wells. Scott speelt basgitaar in zijn eigen band 'Sex Bob-Omb' en date tot ieders afkeuring met de pas 17-jarige Chinese Knives Chau. Wanneer echter het meisje Ramona V. Flowers nieuw in de stad arriveert, is Scott tot over zijn oren verliefd. Maar om een afspraakje met haar te krijgen, moet hij de zeven kwaadaardige exen van Ramona verslaan.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
23:00
Mulholland Drive (2001)

IMDB-score: 8.0/10 op basis van 193208 stemmen

Genre : Mystery / Thriller

geregisseerd door David Lynch
met Naomi Watts, Laura Harring en Justin Theroux

Een mysterieuze vrouw ontsnapt aan een verkeersongeluk met een tas vol geld, maar zonder haar geheugen. Ondertussen is Betty Elms in L.A. verschenen, in de hoop een filmcarrière te kunnen beginnen. Wanneer Betty de naamloze vrouw in haar appartement vindt, besluit ze haar te helpen. De twee vrouwen gaan op een bizarre zoektocht naar de waarheid.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:00
22:40
Jodi Arias... (2013)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
21:10
22:55
Creation (2009)

IMDB-score: 6.6/10 op basis van 4547 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Jon Amiel
met Paul Bettany, Jennifer Connelly en Jeremy Northam

Charles Darwin (Paul Bettany) is naast wetenschapper ook vader en echtgenoot. Zijn diepgelovige vrouw heeft het moeilijk met zijn schokkende theorieën over de evolutie en zelf kampt Darwin met de dood van hun tienjarige dochtertje.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:50
23:20
Yours, Mine and Ours (2005)

IMDB-score: 4.5/10 op basis van 7106 stemmen

Genre : Komedie / Familie

geregisseerd door Raja Gosnell
met Dennis Quaid, Rene Russo en Linda Hunt

Een kustwachter, tevens weduwnaar en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:00
00:00
Halloween: Resurrection (2002)

IMDB-score: 3.9/10 op basis van 13234 stemmen

Genre : Horror / Thriller

geregisseerd door Rick Rosenthal
met Busta Rhymes, Jamie Lee Curtis en Sean Patrick Thomas

Het gebeurt op 31 oktober 1963: Halloween. De zesjarige Michael Myers slacht doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapt hij uit een psychiatrische gevangenis. Hij houdt nooit meer op met moorden. Halloween 2002. Een groep studenten brengt de nacht door in het vervallen ouderlijk huis van Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op internet. Het huis zelf is vies, donker, al decennia onbewoond en doodeng. Dan valt de duisternis in. De studenten verkennen voorzichtig het huis. Meer hoeven ze niet te doen. De kijkers op internet volgen alles. Dan verschijnt er een man met een wit masker in beeld. Michael Myers is thuis.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:20
00:35
Ransom (1996)

IMDB-score: 6.6/10 op basis van 40299 stemmen

Genre : Thriller

geregisseerd door Ron Howard
met Mel Gibson, Rene Russo en Gary Sinise

De zoon van Tom Mullen, een rijke eigenaar van een luchtvaartmaatschappij, wordt ontvoerd. Hij is bereid om de 2 miljoen aan losgeld te betalen, maar er gaat iets fout bij het afgeven van het geld. Tom besluit het losgeld te veranderen in een beloning voor een ieder die de ontvoerders weet te vinden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:30
00:30
Tara Road (2005)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 728 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Gillies MacKinnon
met Andie MacDowell, Stephen Rea en Olivia Williams

De Ierse Ria en de Amerikaanse Marilyn lijken niets gemeen te hebben, behalve een tragische gebeurtenis in hun leven. Als ze door toeval in contact komen, grijpen beiden de kans om voor een zomer van huis te ruilen. Ria vertrekt naar Amerika en ontdekt dat er een wereld voor haar open ligt, terwijl de gesloten Marilyn in het huis op Tara Road trekt, en opgenomen wordt in Ria's Ierse vriendenkring. Hoewel de vrouwen elkaar nooit hebben ontmoet, leren zij elkaars leven kennen met alle opmerkelijke gevolgen van dien, waarbij ieder een schokkend geheim over de ander ontdekt, dat nooit naar buiten zal mogen komen....

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:40
00:20
Cedar Rapids (2011)

IMDB-score: 6.3/10 op basis van 30326 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Miguel Arteta
met Ed Helms, John C. Reilly en Anne Heche

Van Tim Lippe (Helms) dacht men altijd dat hij het zou maken. Hij woont echter al z’n hele leven in het oersaaie slaapstadje Brown Valley, Wisconsin, samen met z’n vroegere schoollerares Macy Vanderhei (Weaver). Hij probeert verzekeringen aan de man te brengen die de dromen van anderen beschermen. Maar nu zal Tims rustige leventje een serieuze boost krijgen: voor het eerst in 34 jaar moet hij naar een “gigantische” metropool – Cedar Rapids, Iowa – waar hij z’n bedrijf moet zien te redden op een alles-of-niets verzekeringsconventie die voor hem allesbehalve conventioneel zal verlopen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:20
00:55
Hard Eight (1996)

IMDB-score: 7.2/10 op basis van 12247 stemmen

Genre : Misdaad / Drama

geregisseerd door Paul Thomas Anderson
met Philip Baker Hall, John C. Reilly en Gwyneth Paltrow

Als de voormalig gokker Sydney de jonge John de kneepjes van het gokken bij brengt, wordt hun band steeds hechter. Op een nacht raken John en zijn kersverse bruid Clementine verstrikt in een misdrijf. Sydney adviseert hen voorlopig de stad te verlaten. Terwijl het jonge echtpaar vlucht, krijgt Sydney bezoek van Jimmy, één van Johns vrienden. Hij beschikt over gevoelige informatie over Sydney's verleden als huurmoordenaar. Informatie die een bom kan leggen onder zijn vader-zoon relatie met John. Sydney ziet zich genoodzaakt maatregelen te treffen, harde maatregelen...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:35
01:35
Amelia (2009)

IMDB-score: 5.7/10 op basis van 7994 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Mira Nair
met Hilary Swank, Richard Gere en Ewan McGregor

Het verhaal van de legendarische Amerikaanse piloot Amelia Earhart (Hilary Swank). Zij verdween in 1937 op mysterieuze wijze boven de Pacifische Oceaan tijdens een poging om rond de wereld te vliegen.

Meer info over deze film, elders op 't web :