Deze films zijn op TV op zondag 5 april 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

00:40
03:35
Hellboy (2004)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 72591 stemmen

Genre : Actie / Science-Fiction

geregisseerd door Guillermo del Toro
met Ron Perlman, Selma Blair en John Hurt

In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de Nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om hun verloren zaak nog te redden. De Geallieerden bestormen het kamp waar de ceremonie plaats vindt, maar niet voordat de demoon Hellboy opgeroepen is. Wanneer Hellboy opgroeit besluit hij zijn krachten te gebruiken voor het bestrijden van het kwaad.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

00:45
02:55
A Beautiful Mind (2001)

IMDB-score: 8.0/10 op basis van 122866 stemmen

Genre : Drama / Mystery

geregisseerd door Ron Howard
met Russell Crowe, Ed Harris en Jennifer Connelly

Wanneer de briljante wiskundige John Nash net op het punt staat internationaal erkend te worden, raakt hij betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

00:55
02:20
Surrogates (2009)

IMDB-score: 6.2/10 op basis van 56865 stemmen

Genre : Sciencefiction / Thriller

geregisseerd door Jonathan Mostow
met Bruce Willis, Radha Mitchell en Rosamund Pike

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waar mensen een geïsoleerd bestaan leiden. Interactie tussen mensen vindt plaats middels surrogaat-robotten, een mooiere versie van hun menselijke tegenhanger. FBI-agenten onderzoeken de moord op een student die connecties heeft met het brein dat ooit de high-tech robot ontwierp en realiseerde. Al spoedig stuit men op een heel complot. Dit mysterie levert de nodige hoofdbrekens op aangezien de robotten bijna helemaal identiek zijn aan hun bezitters.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

02:55
04:15
Revenge of the Bridesmaids (2010)

IMDB-score: 5.8/10 op basis van 2457 stemmen

Genre : Komedie / Romantiek

geregisseerd door James Hayman
met Joanna Garcia, Raven-Symoné en David Clayton Rogers

Abigail en haar beste vriendin Parker keren terug naar hun geboorteplaats. Daar aangekomen komen ze erachter dat hun jeugdvriendin Rachel de liefde van haar leven Tony verloren heeft aan Caitlyn. Abigail en Parker besluiten zich op te dringen als bruidsmeisjes om het huwelijk te verstoren. Maar dingen gaan niet altijd volgens plan.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

12:50
15:00
The Lovely Bones (2009)

IMDB-score: 6.6/10 op basis van 94394 stemmen

Genre : Drama / Thriller

geregisseerd door Peter Jackson
met Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Stanley Tucci

Susie Salmon (Saoirse Ronan) is een meisje van veertien dat verkracht en vermoord wordt door haar buurman. In de tussenwereld ziet ze hoe haar familie omgaat met het tragische verlies. Terwijl haar vader probeert de vermeende moordenaar van zijn dochter op te sporen, glijdt Susie’s moeder langzaam weg van haar gezin. Toch blijkt gaandeweg dat er in Susie's afwezigheid ook een nieuwe kracht schuilt, die de breekbare familiebanden opnieuw met elkaar verbindt. Daarnaast volgt Susie ook de moordenaar, die alle bewijzen probeert te verbergen en op het punt staat, opnieuw toe te slaan...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:15
15:55
The Muppets (2011)

IMDB-score: 7.2/10 op basis van 67566 stemmen

Genre : Familie / Komedie

geregisseerd door James Bobin
met Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper

Walter is een lieve, lichtjes naïeve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary (Jason Segel). Ze zijn allebei fan van The Muppets, al is dat voor Walter een beetje vreemd omdat hij zelf een pop is. Toch is het zijn grootste droom om ooit eens een keertje zijn bekende soortgenoten te ontmoeten. Wanneer de twee vrienden ontdekken dat het Muppet Theater in gevaar is, trekken ze eropuit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen om een geweldige show op poten te zetten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:15
15:45
Wandering Eye (2011)

IMDB-score: 5.1/10 op basis van 206 stemmen

Genre : Thriller

geregisseerd door François Dompierre
met Amanda Righetti, Krista Bridges en Andrew Shaver

Verwaarloosd door haar werkverslaafde echtgenoot, ontmoet een jonge vrouw, Maren Abbott, een man via Wandering Eye, een website ontworpen om buitenechtelijke relaties te vergemakkelijken. Charmant als hij ook is, beseft ze dat ze niet kan blijven doorgaan met deze affaire. Wanneer hij brutaal vermoord aangetroffen wordt op hun hotelkamer, is ontrouw het laatste van Marens zorgen, als zij terecht komt in het web van een seriemoordenaar die de website gebruikt voor het zoeken van zijn volgende slachtoffers.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:30
17:05
King of Kings (1961)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 3516 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Nicholas Ray
met Jeffrey Hunter, Siobhan McKenna en Hurd Hatfield

De inwoners van Judea moeten in hun geboorteplaats deelnemen aan een volkstelling. Jozef, een schrijnwerker, en zijn zwangere vrouw Maria trekken naar Bethlehem. Er is veel volk op de been en ze vinden geen logies, tenzij in een stal. Tijdens hun verblijf in de stal schenkt Maria het leven aan een baby. Koning Herodes herinnert zich de voorspelling over de Messias, de langverwachte Heiland. Herodes is bevreesd voor diens komst en beveelt aan zijn soldaten alle mannelijke kinderen jonger dan twee jaar om te brengen. Jozef hoort in zijn slaap een stem die hem aanspoort om met zijn gezin naar Egypte te vluchten. Vanaf dan volgen we het leven van Jezus tot aan de kruisiging en zijn wederopstanding.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:05
16:55
White Chicks (2004)

IMDB-score: 5.0/10 op basis van 24011 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Keenen Ivory Wayans
met Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:15
17:15
The War of the Roses (1989)

IMDB-score: 6.7/10 op basis van 18253 stemmen

Genre : Komedie / Drama

geregisseerd door Danny DeVito
met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito

De advocaat D'Amato raadt een cliënt aan om niet te gaan scheiden. Hij vertelt zijn cliënt het verhaal van de Roses. Een gelukkig stel totdat Barbara zich voorstelt hoe het leven zonder Oliver zou zijn, wat haar bevalt. Na veel ruzies besluiten ze te scheiden. Ze willen echter allebei het huis hebben en dit zorgt ervoor dat er een gemeen gevecht ontstaat over wie het zal krijgen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

17:50
19:35
Prince of Persia: Sands of Time (2010)

IMDB-score: 6.6/10 op basis van 169121 stemmen

Genre : Avontuur / Fantasy

geregisseerd door Mike Newell
met Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton en Ben Kingsley

Dastan (Jake Gyllenhaal) groeit op als weesjongen in de straten van de koninklijke stad Nasaf. De koning ziet potentie in hem en besluit Dastan te adopteren en op te nemen in de koninklijke familie. Eenmaal volwassen gaat Dastan samen met zijn stiefbroers op veldtocht om zijn rijk te verdedigen. Ook het afgelegen bergkoninkrijk van de mooie prinses Tamina (Gemma Arterton) fungeert als doelwit. Maar Dastan weet niet dat de prinses de hoeder is van een magische ‘dolk der tijd’, waarmee de tijd enkele ogenblikken kan worden teruggehaald. Een machtig wapen, dat niet in verkeerde handen mag vallen. Maar een verrader binnen het Perzische koningshuis heeft het echter op de magische dolk voorzien...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:25
The Kingdom (2007)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 44761 stemmen

Genre : Thriller / Drama

geregisseerd door Peter Berg
met Jamie Foxx, Jennifer Garner en Chris Cooper

Ronald Fleuy (Foxx) leidt een anti-terrorisme eenheid die de verantwoordelijken van een bomaanslag op Amerikaanse burgers in het Midden Oosten moet opsporen. Eenmaal in het weinig toegankelijke woestijnland, proberen de Amerikanen een lokale politie-officier aan hun kant te krijgen om hun onderzoek te vergemakkelijken. Maar het onderzoek wordt gedwarsboomd door bureaucratie en tradities en de levens van Fleury en zijn manschappen staan op het spel.

Meer info over deze film, elders op 't web :