Deze films zijn op TV op vrijdag 10 juli 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

13:35
15:10
Mystery Woman (2005)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 137 stemmen

Genre : Mystery

geregisseerd door Mark Griffiths
met Kellie Martin, Clarence Williams III en Nina Siemaszko

Samantha Kinsey (actrice Kellie Martin) groeide op met de misdaadverhalen uit de winkel van haar oom Bob. Samantha kent alle misdaadboeken op haar duimpje en is dan ook door het dolle heen wanneer ze de boekenwinkel van haar oom erft. Wanneer de werkelijkheid griezelig veel begint te lijken op de verhalen die ze heeft verslonden, is zij, na al het lezen over fictionele misdaden, de geschikte persoon om deze delicten op te lossen. We zien tien weken lang hoe Samantha in haar eigen ‘whodunnit’ terecht komt, elke aflevering toont immers een nieuwe misdaad en het is aan Samantha om die op te lossen.

Meer info over deze film, elders op 't web :


14:15
15:55
The Borrowers (2011)

Genre : Familie, Komedie

Tom Harper
Stephen Fry, Victoria Wood, Christopher Eccleston

The Borrowers is een klein volk, dat in huizen van mensen woont en spullen leent voor eigen gebruik. In de staande klok woont een gezin, waarvan de dochter de buitenwereld wil verkennen. Haar ouders hebben haar alleen van de gevaren verteld, maar de tijd komt dat ze het lenen moet leren om voort te bestaan.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
23:10
The Legend of Zorro (2005)

IMDB-score: 5.7/10 op basis van 20045 stemmen

Genre : Avontuur / Actie

geregisseerd door Martin Campbell
met Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones en Rufus Sewell

Nadat hij heeft geholpen om van Californië de 31ste staat van Amerika te maken, zal Zorro zich moeten houden aan de belofte die hij aan zijn vrouw Elena deed: hij moet zijn geheime identiteit opgeven en een normaal leven leiden als Alejandro de la Vega. Zijn twijfel lijkt de twee uit elkaar te drijven. Hun zoontje Joaquin is inmiddels tien jaar oud en weet niets van zijn vaders dubbelleven. Tegelijkertijd worden er nieuwe plannen gesmeed door dezelfde boosdoeners die Californië buiten de VS wilden houden. Ze dreigen een eeuwenoud gevaar te ontketenen dat de loop van de geschiedenis voor altijd zou kunnen veranderen. Alleen Zorro kan hen stoppen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:45
Scott Pilgrim v the World (2010)

IMDB-score: 7.5/10 op basis van 211510 stemmen

Genre : Komedie / Actie

geregisseerd door Edgar Wright
met Michael Cera, Ellen Wong en Mary Elizabeth Winstead

Scott Pilgrim is een 23-jarige nonchalante goedzak uit Toronto, waar hij samenwoont met zijn beste vriend, de homo Wallace Wells. Scott speelt basgitaar in zijn eigen band 'Sex Bob-Omb' en date tot ieders afkeuring met de pas 17-jarige Chinese Knives Chau. Wanneer echter het meisje Ramona V. Flowers nieuw in de stad arriveert, is Scott tot over zijn oren verliefd. Maar om een afspraakje met haar te krijgen, moet hij de zeven kwaadaardige exen van Ramona verslaan.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:25
Falling In Love (2006)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 164 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Armand Mastroianni
met Crystal Allen, Bruce Boxleitner en Patrick Duffy

Als de jeugdvrienden Theresa en Mark elkaar na jaren opnieuw ontmoeten worden ze verliefd op elkaar en besluiten te trouwen. Maar voor hun beide moeders is dit de geschikte mogelijkheid om een jarenoude vete weer op te rakelen. Zo lopen niet alleen hun huwelijksplannen in het honderd maar misschien zelfs hun hele toekomst.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:15
Hunt for Labyrinth Killer (2013)

20:40
22:20
Copacabana (2010)

Genre : Komedie, Drama

Marc Fitoussi
Isabelle Huppert, Lolita Chammah, Veerle Dobbelaere

De joviale en levendige, maar schaamteloze Babou (Isabelle Huppert) verneemt dat de relatie met haar dochter zo is verslechterd dat deze haar zelfs niet meer durft uit te nodigen voor haar huwelijk. Ze tracht haar leven te beteren en trekt naar Oostende om daar appartementen te gaan verhuren en haar leven zo weer op de rails te krijgen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:40
23:50
Water for Elephants (2011)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 79621 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Francis Lawrence
met Reese Witherspoon, Robert Pattinson en Christoph Waltz

Wanneer Jacob Jankowski, recentelijk tot wees en zwerver veroordeeld, op een passerende trein springt, belandt hij in de wereld van een tweederangs circus dat probeert te overleven tijdens de Grote Depressie. Als student dierengeneeskunde die bijna zijn diploma behaald heeft, krijgt hij de leiding over de menagerie. Daar ontmoet hij Marlena, de mooie ster van de paardenact die getrouwd is met August de dierentemmer. Ook ontmoet hij Rosie, een olifant die zich niet laat trainen... totdat Jacob een manier ontdekt om tot haar door te dringen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:25
00:30
3 Men and a Little Lady (1990)

IMDB-score: 4.6/10 op basis van 7649 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Emile Ardolino
met Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson

Sylvia's werk zorgt ervoor dat ze steeds minder tijd kan doorbrengen met de drie mannen die haar geholpen hebben met het opvoeden van haar dochter Mary. Wanneer ze besluit om naar Engeland te verhuizen zijn de drie er kapot van om de twee belangrijkste vrouwen in hun leven te verliezen. Ze besluiten af te reizen naar Engeland om Sylvia's bruiloft te stoppen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:45
00:30
American Pie 4: Band Camp (2005)

IMDB-score: 5.0/10 op basis van 16226 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Steve Rash
met Arielle Kebbel, Tad Hilgenbrinck en Eugene Levy

Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap op zijn school door de directeur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken Band Camp meiden, die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland ...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:10
01:10
Cradle 2 the Grave (2003)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 20396 stemmen

Genre : Actie / Misdaad

geregisseerd door Andrzej Bartkowiak
met Jet Li, DMX en Mark Dacascos

Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt om dure diamanten als losgeld te ontvangen begint de leider van een groep getalenteerde dieven een samenwerking met een Taiwanese officier. Hun race tegen de klok om de stenen te vinden leidt tot informatie over de distributie van een nieuw, erg dodelijk, wapen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:45
01:15
Austin Powers (1997)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 73319 stemmen

Genre : Komedie / Actie

geregisseerd door Jay Roach
met Mike Myers, Elizabeth Hurley en Michael York

In 1969 verslaat de Britse geheim agent Austin Powers de meeste handlangers van zijn grote vijand Dr. Evil. Dr. Evil besluit zich in te vriezen zodat Austin hem niet zal kunnen pakken. Austin besluit zichzelf ook in te laten vriezen, voor het geval Dr. Evil ooit weer tevoorschijn komt. Dit is 30 jaar later het geval, wanneer Dr. Evil de wereld met een nucleair wapen bedreigt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:50
01:35
Certain Prey (2011)

Genre : Drama, Thriller

Chris Gerolmo
Lola Glaudini, Mark Harmon, Tatiana Maslany

Een agent wordt doodgeschoten nadat hij getuige was van de moord op de vrouw van een vastgoedjurist. De gelikte rechercheur Lucas Davenport wordt erbij gehaald om de zaak te onderzoeken. De moord wordt gelinkt aan de ongrijpbare huurmoordenaar Clara Rinker. Davenport vermoedt dat Clara niet alleen werkt en richt zijn vizier op Carmel Loan, een machtige advocaat met een obsessie voor de vastgoedjurist. Terwijl Carmel en Clara hun misdaden proberen te verdoezelen en het aantal slachtoffers stijgt, breekt Davenport alle regels om het dodelijke duo te pakken te krijgen.

Meer info over deze film, elders op 't web :