Deze films zijn op TV op donderdag 31 juli 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

13:30
15:00
Beethoven's 5th (2003)

IMDB-score: 3.5/10 op basis van 1218 stemmen

Genre : Familie / Komedie

geregisseerd door Mark Griffiths
met Daveigh Chase, Dave Thomas en John Larroquette

De familie Newton gaat op vakantie naar de Bahama's, maar de kleine Sara gaat bij haar oom logeren in de vakantie. Terwijl Sara en haar oom Freddy, aan het vissen zijn, vindt Beethoven een tiendollar-biljet uit 1920. Dit geld blijkt afkomstig te zijn van Rita en Moe (de Bonnie & Clyde van de jaren '20). Iemand uit het stadje komt er achter dat Beethoven dit biljet heeft gevonden, en ineens begint de hele stad vreemd te doen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:20
17:15
Twins (1988)

IMDB-score: 5.9/10 op basis van 31073 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Ivan Reitman
met Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito en Kelly Preston

Als Julius (Arnold Schwarzenegger) hoort dat hij een tweelingbroer heeft, neemt hij het eerste vliegtuig naar Californië. Daar ontmoet hij Vincent (Danny DeVito), zijn tweelingbroer. De twee zijn totaal verschillend: Julius is de goedheid zelve, terwijl Vincent steelt en continu op de vlucht is voor de maffia. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar de waarheid achter hun verleden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:35
Wild Wild West (1999)

IMDB-score: 4.4/10 op basis van 67394 stemmen

Genre : Sciencefiction / Western

geregisseerd door Barry Sonnenfeld
met Will Smith, Kevin Kline en Salma Hayek

In het "wilde westen" wordt er op een dag een bekende wetenschapper dood aangetroffen. Speciaal Agent Artemus Gordon moet samenwerken met James West, een schietgrage cowboy, om achter de daders aan te gaan. Het onderzoek leidt naar Dr. Arliess Loveless, die de beste wetenschappers uit het land ontvoerd heeft.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:35
Bad Ass (2012)

IMDB-score: 5.3/10 op basis van 11066 stemmen

Genre : Actie

geregisseerd door Craig Moss
met Danny Trejo, Charles S. Dutton en Patrick Fabian

De onderscheiden Vietnamveteraan Frank Vega (Danny Trejo) keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft geen baan meer en ook zijn jeugdliefde keert hem de rug toe. Veertig jaar later beschermt hij een oudere zwarte man tegen een stel skinheads, wat hem tot een lokale held maakt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:55
Mona Lisa smile (2003)

IMDB-score: 6.2/10 op basis van 45235 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Mike Newell
met Julia Roberts, Kirsten Dunst en Julia Stiles

In de herfst van 1953 trekt de ambitieuze lerares Katherine Watson naar het Wellesley College, één van de meest prestigieuze meisjesscholen van de Verenigde Staten. Ze zal er kunstgeschiedenis gaan doceren. De aanpassing aan haar nieuwe omgeving verloopt echter moeizaam. Haar liefde voor moderne kunst en haar uitgesproken mening over de rol van de vrouw in de samenleving worden allesbehalve gewaardeerd door haar conservatieve collega's. Zelfs bij haar leerlingen vindt Katherine niet altijd bijval. De jonge lerares volhardt echter in haar idealen en ze laat zich niet intimideren. Ze spoort haar leerlingen aan om een eigen mening te ontwikkelen en verder te studeren in plaats van meteen te trouwen. En hiermee gaat ze in tegen de traditie van de school.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:15
00:45
Carrie's War (2004)

IMDB-score: 6.9/10 op basis van 247 stemmen

Genre : Drama / Familie

geregisseerd door Coky Giedroyc
met Keeley Fawcett, Jack Stanley en Karen Meagher

Carrie en haar broertje Nick worden tijdens de oorlog uit Londen geëvacueerd en naar een dorpje in Wales gestuurd. Daar komen ze terecht bij de aardige Lou en haar broer Mr. Evans, die iedere luxe heeft afgezworen. Zijn andere zuster Mrs. Gotobed houdt er een hele andere levensfilosofie op na.

Meer info over deze film, elders op 't web :