Deze films zijn op TV op dinsdag 11 augustus 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

13:35
15:15
Adopting Terror (2012)

IMDB-score: 4.2/10 op basis van 228 stemmen

Genre : Thriller

geregisseerd door Micho Rutare
met Sean Astin, Samaire Armstrong en Monet Mazur

Tim en Cheryl mogen binnenkort eindelijk de beeldschone baby Mona adopteren. De twee kunnen hun geluk niet op. Maar dan begint de biologische vader van Mona hen te stalken. Hij gooit het leven van Tim en Cheryl overhoop en is vastbesloten om Mona terug te krijgen. Om dat te realiseren gaat hij erg ver...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:15
15:40
Scooby-Doo en de Koning (2008)

Genre : Animatie, Avontuur

Joe Sichta
Frank Welker, Casey Kasem, Grey DeLisle

In dit nieuwe avontuur moeten Scooby-Doo en Shaggy naar de onderwereld gaan, dat geregeerd wordt door de Koning van de Goblins, om te voorkomen dat "de verbazingwekkende Krudsky" , de macht kan overnemen en zo ook een gevaar vormt voor hun vrienden Fred, Velma en Daphne!

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:15
The Accidental Husband (2008)

IMDB-score: 5.4/10 op basis van 7709 stemmen

Genre : Romantiek / Komedie

geregisseerd door Griffin Dunne
met Uma Thurman, Colin Firth en Jeffrey Dean Morgan

Emma Lloyd is presentatrice van een radioshow met een wel heel apart publiek. Behalve gewone luisteraars vermaakt Emma vooral mensen met liefdesverdriet en lost ook zo nu en dan eens hun problemen op. Maar een onvoorzichtige opmerking komt Emma duur te staan en haar leven kon nog wel eens heel ingewikkeld worden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:25
The Craigslist Killer (2011)

IMDB-score: 5.2/10 op basis van 1203 stemmen

Genre : Drama / Thriller

geregisseerd door Stephen Kay
met Jake McDorman, Leela Savasta en William Baldwin

Gebaseerd op het waargebeurde en duistere verhaal over Philip Markoff, een van de meest veelbelovende geneeskundestudenten van de Boston Universiteit. In 2009 werd hij beschuldigd van de overval en moord op de masseuse Julissa Brisman. Een vrouw die hij opgespoord zou hebben via de internetsite Craigslist, waar ze een advertentie had geplaatst. Markoff werd tevens beschuldigd van meerdere gewapende overvallen op vrouwen die allen adverteerden op de bewuste internetsite.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
23:00
The Social Network (2010)

IMDB-score: 7.9/10 op basis van 238448 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door David Fincher
met Jesse Eisenberg, Andrew Garfield en Justin Timberlake

Herfst, 2003. Na een pijnlijke beëindiging van de relatie met zijn vriendin Erica besluit Harvard student Mark Zuckerberg zijn frustraties te uiten door erover te bloggen op zijn computer. Na een aantal drankjes krijgt hij samen met zijn kamergenoot Eduardo Saverin het geweldige idee om foto’s op internet te zetten van de vrouwelijke medestudenten en ze door te sturen naar andere universiteiten, om ze vervolgens te laten beoordelen op uiterlijk. Ondanks dat Mark hierdoor in de problemen raakt met het Harvard bestuur, is het de start van een idee dat begint in zijn studentenkamer, maar al snel een wereldwijd sociaal netwerk wordt en een revolutie in communicatie. Maar 500 miljoen vrienden en een status als de jongste miljardair ter wereld krijg je niet zonder een paar tegenstoten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:55
00:40
Driven to Kill (2009)

IMDB-score: 5.0/10 op basis van 3397 stemmen

Genre : Actie

geregisseerd door Jeff King
met Steven Seagal, Zak Santiago en Inna Korobkina

Een voormalig Russische gangster genaamd Ruslan Drachev (Steven Seagal), momenteel een schrijver van misdaadboeken, keert terug naar huis. Hij komt er achter dat zijn dochter wil trouwen met zijn aartsvijand. Ook komen er dingen uit zijn verleden terug, zoals bedreigingen tegen zijn gezin. Uit op gerechtigheid, keert Ruslan terug naar zijn oude leven, maar dit keer om wraak te nemen.

Meer info over deze film, elders op 't web :