Deze films zijn op TV op donderdag 17 juli 2014 :

(klik op een titel voor meer info)

00:15
01:40
Surrogates (2009)

IMDB-score: 6.2/10 op basis van 56865 stemmen

Genre : Sciencefiction / Thriller

geregisseerd door Jonathan Mostow
met Bruce Willis, Radha Mitchell en Rosamund Pike

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst waar mensen een geïsoleerd bestaan leiden. Interactie tussen mensen vindt plaats middels surrogaat-robotten, een mooiere versie van hun menselijke tegenhanger. FBI-agenten onderzoeken de moord op een student die connecties heeft met het brein dat ooit de high-tech robot ontwierp en realiseerde. Al spoedig stuit men op een heel complot. Dit mysterie levert de nodige hoofdbrekens op aangezien de robotten bijna helemaal identiek zijn aan hun bezitters.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:15
Murder on Spec (2006)

IMDB-score: 4.8/10 op basis van 140 stemmen

Genre : Misdaad

geregisseerd door Harvey Kahn
met Brooke Burns, Royston Innes en Peter Benson

Katie Graham is een knappe vrouw die alles heeft. Een rijke man, leuke vrienden en een mooi huis. Haar perfecte leventje wordt echter op zijn kop gezet wanneer haar man plots een scheiding aanvraagt. Ze is dan ook totaal verloren wanneer hij enkele dagen later vermoord wordt teruggevonden. Niet veel later krijgt Katie bezoek van de charismatische moordenaar Michael Mathis die 10% eist van haar erfenis voor zijn 'werk'. Wanneer Katie dit weigert, dreigt hij bewijzen vrij te geven die haar in verband brengen met de moord...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:35
17:10
The Money Pit (1986)

IMDB-score: 5.9/10 op basis van 15838 stemmen

Genre : Komedie

geregisseerd door Richard Benjamin
met Tom Hanks, Shelley Long en Alexander Godunov

Muzikante Anna Crowley woont samen met haar vriend Walter, een advocaat, in het luxueuze appartement van haar ex, de beroemde dirigent Max Beissart. Wanneer die vlugger dan voorzien van een tournee door Europa terugkeert, moet het paar bliksemsnel verhuizen. Van de excentrieke Estelle krijgen ze een huis aangeboden tegen een spotprijsje. Het gammele gebouw is immers niets waard, maar dat vertelt Estelle hen niet.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:20
A Thousand Words (2012)

IMDB-score: 5.9/10 op basis van 24223 stemmen

Genre : Komedie / Drama

geregisseerd door Brian Robbins
met Eddie Murphy, Ariel Winter en Allison Janney

Jack McCall is een praatzieke literair agent die elke deal kan sluiten, op elk moment, op elke manier. Voor zijn eigen zelfzuchtige doeleinden heeft hij heeft zijn zinnen gezet op de New Age goeroe Dokter Sinja. Maar Dokter Sinja heeft hem door en Jacks leven valt uiteen wanneer er een magische Bodhi boom verschijnt in zijn achtertuin. Bij elk woord dat Jack uitspreekt valt er een blad van de boom. Jack komt er achter dat bij het laatste blad dat valt zowel hij als de boom zullen overlijden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
23:10
Kingdom of Heaven (2005)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 77323 stemmen

Genre : Drama / Oorlog

geregisseerd door Ridley Scott
met Orlando Bloom, Eva Green en Liam Neeson

In de twaalfde eeuw heeft de nederige Franse smid Balian (Orlando Bloom) net zijn vrouw en kind verloren, wanneer ridder Godfrey van Ibelin (Liam Neeson) hem opzoekt en vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian mee te gaan naar het Heilige Land om Jeruzalem voor het westen te behouden. Als vreemdeling in een vreemde omgeving wordt hij verheven in de ridderstand, moet hij een melaatse koning dienen en koestert hij een verboden liefde voor een exotische koningin. In een poging om de broze vrede te bewaren, moet Balian van Ibelin uiteindelijk de mensen van Jeruzalem zien te beschermen tegen een overmachtige vijand.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:40
Bel Ami (2012)

IMDB-score: 5.4/10 op basis van 13269 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Declan Donnellan en Nick Ormerod
met Robert Pattinson, Uma Thurman en Christina Ricci

'Bel Ami' vertelt het verhaal van George Duroy (Robert Pattinson), een jonge journalist die zich in de Parijse modewereld opwerkt door het bed te delen met de meest glamoureuze en invloedrijke vrouwen. Hij wordt daarbij geholpen door de vrouw van zijn vriend, een Parisienne (Uma Thurman).

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:00
22:45
Maria Wern 5 (2011)

23:10
00:50
Sherlock Holmes (2004)

IMDB-score: 6.7/10 op basis van 1103 stemmen

Genre : Mystery

geregisseerd door Simon Cellan Jones
met Rupert Everett, Ian Hart en Jonathan Hyde

Sherlock Holmes bevind zich in aristocratische kringen in Londen wanneer hij beweert dat een door de politie gevonden lijk niet van een prostituee is maar van een dochter van een rijke familie. Later vallen er meer slachtoffers, allen van rijke afkomst en op dezelfde manier om het leven gebracht: met een kous in de mond en om de nek. Holmes moet de zaak op zien te lossen met hulp van zijn assistent Dr. Watson.

Meer info over deze film, elders op 't web :