Deze films zijn op TV op zondag 3 juli 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

00:50
02:20
Old School (2002)

Genre : Komedie

Todd Phillips
Luke Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell

Drie dertigers proberen de lol van hun studententijd te laten herleven. Mitch, Frank en Beanie hebben alle drie een belangrijk punt in hun leven bereikt. Ze kunnen er voor kiezen om verantwoordelijke volwassenen te zijn, met vrouwen, kinderen en vaste banen... of ze kunnen de volwassenheid nog wat uitstellen en zich nog eens ouderwets uitleven.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

08:35
10:20
Life As We Know It (2010)

Genre : Komedie, Drama

Greg Berlanti
Katherine Heigl, Josh Duhamel, Josh Lucas

Wanneer de beste vrienden van Holly en Eric (Katherine Heigl & Josh Duhamel) tijdens een ongeluk om het leven komen, staat hun leven op de kop. Ze moeten namelijk niet alleen het verlies verwerken, maar ook het geadopteerde kind van hun vrienden onder hun hoede nemen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

09:00
10:35
Zappbios (2008)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
11:15
13:00
Columbo: Murder in Malibu (1990)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
13:10
15:00
Magic in the Water (1995)

Genre : Familie, Avontuur

Rick Stevenson
Mark Harmon, Joshua Jackson, Harley Jane Kozak

De gescheiden en drukbezette psychiater Jack Black gaat samen met zijn kinderen Josh en Ashley op vakantie. Tot grote teleurstelling van de kinderen heeft hun vader echter ook op vakantie geen aandacht voor ze, totdat Ashley een wezen uit de zee ontmoet...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:30
15:10
I Do, They Don't (2005)

Genre : Komedie, Familie

Steven Robman
Rob Estes, Josie Bissett, Martha MacIsaac

Carrie staat aan het hoofd van een zakenimperium en heeft vier kinderen. Na het overlijden van haar man, hield ze het daten voor een tijdje bekeken maar nu is ze in de ban van de weduwnaar Jim. Ze gaat al 6 maanden met hem uit en beslist erg impulsief om te trouwen. Jim is een meubelmaker, maar heeft zelf ook vier kinderen waardoor hun samengesteld gezin voor de nodige chaos zorgt. Carrie tracht haar veeleisende beroep zo goed als het kan te combineren met het hectische gezinsleven, maar denkt na enkele maanden aan opgeven. De kinderen denken daar echter anders over...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:15
16:15
The Caine Mutiny (1954)

Genre : Drama, Oorlog

Edward Dmytryk
Humphrey Bogart, Robert Francis, Van Johnson

December 1944. De Amerikaanse mijnenveger Caine is in de Stille Oceaan in een tornado terechtgekomen en verkeert in grote moeilijkheden. Teneinde te ontkomen stevent het schip zuidwaarts. In de ogen van luitenant-ter-zee Stephen Maryk is de commandant Queeg geestesziek en dus onbekwaam om het schip te redden. De luitenant neemt het commando over en moet na de oorlog terechtstaan voor de krijgsraad, die hem van muiterij beschuldigt. In het proces voor de krijgsraad worden de gebeurtenissen op de Caine, aan de hand van verschillende getuigenissen gereconstrueerd.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

14:55
17:00
Air America (1990)

Genre : Actie, Komedie

Roger Spottiswoode
Mel Gibson, Robert Downey Jr., Nancy Travis

Air America was de naam van de privé-luchtverbinding die de CIA tijdens de Vietnam-oorlog met Laos had. Nadat Billy Covington zijn vliegvergunning kwijtraakt gaat hij voor Air America werken, waarna hij tussen een groep maffe piloten terecht komt die druk bezig zijn met wapen- en drugssmokkel.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:30
17:00
Zappbios Tweedehands kind (2004)

Genre : Drama, Familie

Karola Hattop
Frederick Lau, Michael von Au, Antje Westermann

De dertienjarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carrière gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen ontstaat er een bijzondere band.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

19:30
21:00
Bedtime Stories (2008)

Genre : Komedie, Fantasy

Adam Shankman
Adam Sandler, Keri Russell, Guy Pearce

Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag nadat ze die uitgesproken hebben uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:25
22:40
Sonny Boy (2011)

Genre : Drama

Maria Peters
Ricky Koole, Sergio Hasselbaink, Marcel Hensema

In de twintiger jaren ontmoet de jonge, uit Suriname afkomstige, Waldemar Nods in Nederland de oudere Rika van der Lans en ze worden verliefd. De tegenstellingen zouden bijna niet groter kunnen zijn: Waldemar zwart, Rika wit, 17 jaar leeftijdsverschil en bovendien is Rika al moeder van vier kinderen. Maar ze houden van elkaar en dan… blijkt Rika zwanger te zijn. Rika en Waldemar kiezen voor elkaar ondanks de hoge prijs die ze daarvoor moeten betalen. Ze krijgen een zoon, Waldy, hun eigen 'Sonny Boy'. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en wagen Waldemar en Rika hun leven om onderduikers te redden. Dat gaat echter niet zonder ingrijpende consequenties...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:20
Cyberbully (2011)

Genre : Drama

Charles Binamé
Emily Osment, Kay Panabaker, Kelly Rowan

Taylor is een mooie zeventienjarige middelbare scholier maar een beetje onhandig en ze is zich daar pijnlijk van bewust. Als ze voor haar verjaardag een computer krijgt, kijkt Taylor uit naar het vooruitzicht van vrijheid en onafhankelijkheid van het online gaan zonder dat haar moeder over haar schouder meekijkt. Taylor wordt echter al snel het slachtoffer van verraad en pesterijen tijdens een bezoek aan een sociale website. Ze is bang om haar klasgenoten en beste vriendin onder ogen te komen tot ze tot het uiterste gedreven wordt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:40
Charlie's Angels (2003)

Genre : Actie, Komedie

McG
Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu

Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.

Meer info over deze film, elders op 't web :