Deze films zijn op TV op zaterdag 7 februari 2015 :

(klik op een titel voor meer info)

00:05
01:55
Things We Lost in the Fire (2007)

IMDB-score: 7.2/10 op basis van 14098 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Susanne Bier
met Halle Berry, Benicio Del Toro en David Duchovny

Na een afschuwelijke tragedie proberen twee mensen hun leven opnieuw vorm te geven. Wanneer Audrey Burke (Halle Berry) haar echtgenoot in een daad van willekeurig geweld verliest, smeedt zij een onwaarschijnlijke verhouding met Jerry Sunborne (Benicio Del Toro), de beste jeugdvriend van haar overleden echtgenoot. Jerry is een dramatische heroïnegebruiker - alles wat in zijn leven ooit belangrijk was heeft hij door zijn verslaving vernietigd. Als Audrey ontdekt dat Jerry de enige persoon is die haar kan helpen haar verlies te overleven, vindt Jerry de kracht om zijn eigen problemen te overwinnen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

07:20
10:40
War and Peace (1956)

IMDB-score: 6.8/10 op basis van 5177 stemmen

Genre : Romantiek / Oorlog

geregisseerd door King Vidor
met Audrey Hepburn, Henry Fonda en Mel Ferrer

Adaptatie van het beroemde verhaal van Tolstoj. Een gedetailleerde weergave van de sociale en persoonlijke gebeurtenissen ten tijde van Napoleon's invasie van Rusland in 1812. Er wordt vooral gefocust op een Russische familie en de manier waarop de gebeurtenissen worden ervaren door de 16-jarige dochter Natasha.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

09:50
11:05
Columbo (1976)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
12:55
14:50
I Dreamed of Africa (2000)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 3447 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Hugh Hudson
met Kim Basinger, Vincent Perez en Liam Aiken

De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto-ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren aan de slag te gaan. Het leven op het Afrikaanse platteland is bijzonder hard: wilde olifanten en leeuwen vormen een voortdurende bedreiging, zware stormen zorgen voor veel schade, genadeloze stropers laten zich door niets of niemand afschrikken en een naburige stam staat erg achterdochtig t.o.v. de nieuwkomers. Bovendien is Paolo vaak dagenlang afwezig terwijl hij gaan jagen of vissen is met zijn vrienden. Maar Kuki is niet van plan om haar nieuwe leven zomaar op te geven.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:15
14:55
Two Weeks Notice (2002)

IMDB-score: 5.7/10 op basis van 33557 stemmen

Genre : Komedie / Romantiek

geregisseerd door Marc Lawrence
met Sandra Bullock, Hugh Grant en Alicia Witt

De rijke baas van Lucy Kelson, George Wade, behandelt haar meer als een persoonlijke verzorgster dan de briljante advocate die ze is. Na zich vijf jaar lang bezig gehouden te hebben met zaken als zijn kleding en zijn scheidingen besluit ze dat het genoeg is geweest, en neemt ze ontslag.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:00
16:30
Cowboy (1958)

IMDB-score: 6.7/10 op basis van 932 stemmen

Genre : Western

geregisseerd door Delmer Daves
met Glenn Ford, Jack Lemmon en Anna Kashfi

Leven als een cowboy daar droomt hotelbeamte Frank Harris (Jack Lemmon) al zijn hele leven van. Hij is verliefd op Maria Vidal, een mooie Mexicaanse vrouw, maar haar vader wijst hem af omdat hij geen 'echte' man is. Dan is de maat vol voor Frank. De vrouw van zijn dromen is terug naar Mexico en hij werkt nog altijd in het hotel. Door de stoere cowboy Tom Reece (glenn Ford) geld te lenen mag hij met hem mee naar Mexico om te gaan werken op een ranch, die van Vidal! Daar leert hij dat het leven van een 'lonesome cowboy' toch niet zo is als dat hij verwachtte of waar hij naar op zoek was...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

18:50
20:40
Shrek Forever After (2010)

IMDB-score: 6.4/10 op basis van 113974 stemmen

Genre : Animatie / Komedie

geregisseerd door Mike Mitchell
met de stemmen van Mike Myers, Cameron Diaz en Eddie Murphy

In plaats van het afschrikken van menig dorpsbewoner is Shrek (Mike Myers) inmiddels een echte familieman geworden. Shrek komt in contact met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Hierdoor komt hij tot zijn schrik terecht in een alternatieve versie van zijn wereld, Far Far Away, waar er gejaagd wordt op Ogres en hij Fiona (Cameron Diaz) helemaal nooit ontmoet heeft. Aan hem de taak om zijn vertrouwde wereld weer terug te krijgen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

19:05
20:40
Hot Rod (2007)

IMDB-score: 6.5/10 op basis van 20994 stemmen

Genre : Komedie / Actie

geregisseerd door Akiva Schaffer
met Andy Samberg, Jorma Taccone en Isla Fisher

De amateur stuntman Rod Kimble heeft één probleem: zijn stiefvader Frank is een ontzettende eikel. Hij pest Rod iedere dag, bij de wekelijkse boksoefening laat hij Rod iedere hoek van de ring zien, eigenlijk respecteert hij Rod totaal niet. En het allerergste, die zogenaamde stunts van Rod zijn niets anders dan lachertjes in de ogen van Frank. Op een dag krijgt Frank een hartaanval en het enige dat hem nog kan redden is een harttransplantatie. Niemand minder dan stuntman Rod zal opereren als zijn reddende engel door geld in te zamelen voor de operatie. Rod zal met zijn motor over 15 bussen springen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

19:05
20:40
Gnomeo & Juliet (2011)

IMDB-score: 5.9/10 op basis van 25238 stemmen

Genre : Animatie

geregisseerd door Kelly Asbury
met de stemmen van Emily Blunt, James McAvoy en Jason Statham

Het wereldberoemde verhaal van 'Romeo and Juliet' van William Shakespeare's toneelstuk. Dit keer verteld aan de hand van binnen- en buiten-kabouters. Wanneer de mensen (bewoners) van hun huizen weg zijn, is het voor twee rivaliserende kaboutergroepen elke keer weer een kans om tegen elkaar te strijden. Twee geliefden, genaamd Gnomeo en Juliet durven de liefde voor elkaar niet uit te dragen uit angst voor wat er met de eeuwig rivaliserende kaboutergroepen gebeurt.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:30
Rumor Has It... (2005)

IMDB-score: 5.5/10 op basis van 17498 stemmen

Genre : Komedie / Drama

geregisseerd door Rob Reiner
met Jennifer Aniston, Kevin Costner en Shirley MacLaine

Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) is in de war. Ze heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend Jeff (Mark Ruffalo) te trouwen, maar ze is niet helemaal zeker of dit is wat ze wil. Nu ze onderweg naar huis is om de bruiloft van haar zusje bij te wonen en veel tijd moet doorbrengen met haar familie, ontdekt ze een goed behouden familiegeheim. Dat geheim heeft zijn weerslag op de hele generatie vrouwen binnen de Huttinger-familie. Als Sarah gaat twijfelen aan haar achtergrond, gaat zij op zoek naar de man, die waarschijnlijk alle antwoorden heeft.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
23:10
Real Steel (2011)

IMDB-score: 7.1/10 op basis van 190096 stemmen

Genre : Actie / Drama

geregisseerd door Shawn Levy
met Hugh Jackman, Dakota Goyo en Evangeline Lilly

Een verhaal dat zich afspeelt in het jaar 2020, waar robotboksen een populaire sport is. Een promotor (Hugh Jackman) die moeite heeft zijn hoofd boven water te houden stuit op een afgeschreven robot en denkt er een kampioen van te kunnen maken. Terwijl hij samen met de robot furore maakt, komt hij erachter dat hij een zoontje van elf jaar oud heeft, die hem wil leren kennen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:45
I Now Pronounce You... (2007)

IMDB-score: 6.2/10 op basis van 40694 stemmen

Genre : Komedie / Romantiek

geregisseerd door Dennis Dugan
met Adam Sandler, Kevin James en Jessica Biel

Chuck Levine en Larry Valentine zijn de trots van hun brandweerkorps: je kunt altijd op hen aan en ze staan altijd aan elkaars zijde. Chuck echter is een verstokt vrijgezel, terwijl Larry dol is op zijn gezin. Ooit heeft Larry Chuck's leven gered zodat hij hem wat schuldig is en de tijd is gekomen dat Larry iets terugvraagt: ze moeten zich als formaliteit registreren als samenwonende heren, zodat Larry's kinderen aanspraak maken op een levensverzekering-uitkering. Helaas dat toevallig een vervelende bureaucraat uitgerekend deze zaak besluit te onderzoeken en de heren gedwongen worden daadwerkelijk samen te wonen...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:20
23:05
One Day (2011)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 83192 stemmen

Genre : Drama / Romantiek

geregisseerd door Lone Scherfig
met Anne Hathaway, Jim Sturgess en Georgia King

15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen de tegenpolen Emma Morley (Anne Hathaway) en Dexter Mayhew (Jim Sturgess) een vriendschap voor het leven. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat hetgeen waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt…

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:30
00:30
The Watch (2008)

IMDB-score: 5.4/10 op basis van 263 stemmen

Genre : Thriller / Mystery

geregisseerd door Jim Donovan
met Clea DuVall, Elizabeth Whitmere en James A. Woods

In haar kindertijd werd Cassie gekidnapt en raakte getraumatiseerd. Inmiddels is ze een studente psychologie en om haar demonen te verdrijven en haar thesis af te maken, besluit ze te gaan werken op een teruggetrokken uitkijktoren om zo brandhaarden te spotten. Maar zodra ze alleen is, beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Is ze gewoon paranoïde? Of wordt ze opgejaagd door haar verleden?

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:45
00:40
Lara Croft: Tomb Raider (2001)

IMDB-score: 5.3/10 op basis van 54697 stemmen

Genre : Actie / Avontuur

geregisseerd door Simon West
met Angelina Jolie, Noah Taylor en Jon Voight

Lara Croft, afkomstig uit een rijk milieu, reist de hele wereld af op zoek naar zeldzame objecten. Haar nieuwste doel zijn de twee helften van een antiek object die de eigenaar ervan ultieme macht geeft. Om het te vinden moet ze eerst een machtig en gevaarlijk geheime genootschap verslaan. De film is gebaseerd op de Tomb Raider computerspellen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:50
00:15
Broken (2012)

IMDB-score: 7.3/10 op basis van 7900 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Rufus Norris
met Tim Roth, Cillian Murphy en Eloise Laurence

Skunk is 11, heeft diabetes en is een vrij coole tiener. De zomervakantie is pas begonnen en haar dagen zijn gevuld met hoop. Tot de heer Oswald, de lelijke man die aan de overkant woont, haar lieve maar onstabiele buurjongen Rick in elkaar slaat nadat zijn dochter de jongen beschuldigt van verkrachting. Met een klap wordt Skunks onschuld weggevaagd. Haar huis, haar buurt, haar school zijn allemaal verraderlijke omgevingen geworden waar de gelukkige zekerheden van de jeugd plaats maken voor een met angst gevulde twijfel, en een complexe, gebroken wereld vervult haar toekomst. Skunk zoekt troost in de laatste plaats waar ze weet dat ze die kan vinden - in de onuitgesproken vriendschap met de lieve, beschadigde Rick. Ze vervalt in chaos, maar even onverwacht krijgt ze de keuze toegeworpen. De keuze om in deze plaats die haar nooit was beloofd te blijven, of deze voorgoed te verlaten - de keuze om te leven of te sterven.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:10
01:00
The Dead Pool (1988)

IMDB-score: 6.0/10 op basis van 13114 stemmen

Genre : Actie / Misdaad

geregisseerd door Buddy Van Horn
met Clint Eastwood, Patricia Clarkson en Liam Neeson

Dankzij Harry Callahan komt een gangster in de gevangenis, maar plaatst zichzelf door deze actie als achtste naam op een dodenlijst (Op deze lijst staan eigenlijk alleen maar beroemdheden maar wanneer Callahan erop komt wordt het pas interessant). Mensen mogen inzetten op wie ze denken dat het laatste in leven zal zijn. Eén van de spelers is een horror-regisseur. Een rockster in zijn film staat op de lijst en sterft op de set.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:50
01:30
Yo, también (2009)

IMDB-score: 7.0/10 op basis van 1295 stemmen

Genre : Drama

geregisseerd door Antonio Naharro en Álvaro Pastor
met Pablo Pineda, Lola Dueñas en Isabel García Lorca

De 34-jarige Daniel uit Sevilla is de eerste Europese man met het syndroom van Down met een universitair diploma. Als Daniel een nieuwe baan krijgt, ontmoet hij de vrijgevochten collega Laura. Hun vriendschap trekt de aandacht van vrienden en familie, die het problematisch vinden als Daniel verliefd wordt op Laura.

Meer info over deze film, elders op 't web :