Deze films zijn op TV op zaterdag 10 december 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

00:10
01:50
The Beaver (2011)

Genre : Drama, Komedie

Jodie Foster
Mel Gibson, Jodie Foster, Anton Yelchin

Walter Black (Mel Gibson) lijdt aan extreme depressies. Hij slaapt veel, probeert verschillende vormen van zelftherapie uit en ziet ondertussen dat zijn vrouw Meredith (Jodie Foster) zich zoveel mogelijk achter haar werk verschuilt, hulpeloos toeziet hoe hij er aan onderdoor gaat en uiteindelijk zelfs besluit om hem het huis uit te schoppen. Walter besluit zichzelf helemaal klem te zuipen om vervolgens zelfmoord te plegen. De zelfmoordpoging mislukt en wanneer Walter wakker wordt ziet hij twee plastic ogen, een grote staart en een brede grijns tussen het afval liggen. Een bever! Vanaf dat moment loopt Walter 24 uur per dag met de bever-pop aan zijn hand, om vervolgens alleen maar via de pop te communiceren en deze als een levend wezen te behandelen. Walter gaat terug naar huis en alles lijkt verrassend genoeg weer beter te gaan tussen hem, zijn vrouw en de kinderen. Totdat de bever complete controle over het leven van Walter lijkt te krijgen...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:55
15:40
Rock the House (2011)

Genre : Familie

Ernie Barbarash
Clare Carey, Jack Coleman, Helen Slater

Max Petersen is een onverbeterlijke workaholic. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en hij heeft niet bepaald een goede relatie met zijn dochter Karen, die niets liever wil dan zijn appreciatie voor haar muzikale ambities. Pas wanneer Max tijdens een schoolreünie zijn ex-bandleden tegen het lijf loopt, beseft hij dat hij dringend meer aandacht moet besteden aan zijn dochter, voordat hij haar voorgoed kwijt is.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

15:10
17:00
K9 Adventures... (2013)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
15:30
16:50
Zappbios (2014)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
17:45
19:40
Finding Christmas (2013)

Genre : Romantiek

Harvey Crossland
Tricia Helfer, J.T. Hodges, Mark Lutz

Sean, een reclamewerker in New York, doet een woningruil met een aspirant-muzikant in North Carolina om toevlucht te zoeken voor de feestdagen. Er springen vonken over wanneer hij de alleenstaande moeder Ryan ontmoet. Aan de andere kant van de woningruil is de zanger Owen gecharmeerd van Sean's levendige assistente, Mia.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:25
22:50
Ghost (1990)

Genre : Drama

John Hough
Lysette Anthony, Maxine Audley, Samantha Eggar

Film over een naïeve jongedame, de getikte tante bij wie ze in huis woont, de mannen die verliefd op haar zijn en een parelsnoer van onschatbare waarde.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:40
22 Jump Street (2014)

Genre : Actie, Komedie

Phil Lord, Chris Miller
Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube

Nadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken. Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die zullen aantonen of ze een 'volwassen' relatie kunnen aangaan. Als de twee adolescenten kunnen uitgroeien tot 'echte' mannen, zou deze studententijd misschien wel het beste kunnen zijn dat hen ooit is overkomen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:25
Ice Princess (2005)

Genre : Komedie, Drama

Tim Fywell
Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall, Joan Cusack

Casey Howard (Michelle Trachtenberg) is niet de mooiste schaatsster van het ijs, maar met behulp van haar coach, ouders en de berijder van de boenmachine kan niets haar stoppen in het bereiken van haar droom: ze wil kampioen figuurschaatsen worden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:35
Night at the Museum (2014)

Genre : Avontuur, Komedie

Shawn Levy
Ben Stiller, Robin Williams, Ben Kingsley

Larey Daley (Stiller) weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao's het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het "Museum of Natural History". Maar wanneer dit magisch tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het "British Museum" in Londen om het te redden van zijn ondergang.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:40
X-Men: The Last Stand (2006)

Genre : Actie, Sciencefiction

Brett Ratner
Hugh Jackman, Ian McKellen, Famke Janssen

Via de mutant Jimmy heeft men een 'geneesmiddel' voor mutatie uitgevonden. Voor het eerst in hun leven hebben mutanten nu een keus: hun krachten, waardoor ze niet geaccepteerd worden door de samenleving, behouden of hun krachten opgeven zodat ze menselijk worden. Ondertussen probeert Magneto een leger mutanten bij elkaar te krijgen om het geneesmiddel te vernietigen en ontdekken Charles Xavier en zijn mutanten dat Jean Grey terug is. Maar ze is niet helemaal zichzelf.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:40
Alien III (1992)

Genre : Sciencefiction, Thriller

David Fincher
Sigourney Weaver, Charles S. Dutton, Charles Dance

Ripley (Weaver) strandt met haar ruimteschip op een gevangeniskolonie. Zonder dat ze het weet heeft ze per ongeluk een Alien meegenomen die zich aan boord had verstopt. Nu moet ze met hulp van de gevangenen de Alien proberen te vernietigen, maar dit is erg lastig aangezien ze niet over wapens beschikken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

21:10
23:10
The Family Man (2000)

Genre : Romantiek, Komedie

Brett Ratner
Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle

De steenrijke yup Jack Campbell heeft het prima voor elkaar. Hij heeft een ruim luxe appartement, een supersnelle Ferrari, gigantisch veel geld en hij is nog steeds vrijgezel. Dan wordt hij op een ochtend gewekt door... zijn hond, zijn twee kinderen en zijn vrouw in hun doodnormale huis in een heel gewone buurt. Alles is plotseling anders, heel kleinburgerlijk. Zijn appartement is opeens niet meer van hem, en op zijn werk hebben ze nog nooit van hem gehoord. Onverwachts voor hem blijkt echter dat het familieleven ook zijn aantrekkelijke kanten heeft: liefde, romantiek, gezelligheid en humor. Hij krijgt hier meer dan zijn deel van en begint zich al af te vragen of hij wel terug wil naar zijn oude vertrouwde snelle zakenwereld.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:25
00:10
Desperately Seeking Santa (2011)

Genre : Komedie

Craig Pryce
Laura Vandervoort, Nick Zano, Paula Brancati

Jennifer, een jonge, ambitieuze vrouw heeft de leiding over een niet goed lopend winkelcentrum in Boston. Om het oude winkelcentrum en haar baan te behouden word er een wedstrijd verzonnen: "Wie is de nieuwe Santa?" David probeert zijn vaders pizzeria te redden en wint uiteindelijk de wedstrijd. Vonken vliegen van hem en Jennifer af. Echter, complicaties ontstaan wanneer het aan het licht komt dat het bedrijf waar Jennifer voor werkt hetzelfde is dat probeert Davids familiebedrijf te sluiten.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:40
00:45
The Fly II (1989)

Genre : Horror, Sciencefiction

Chris Walas
Eric Stoltz, Daphne Zuniga, Lee Richardson

Een paar maanden nadat Seth Brundle de dood vond door Veronica's geweer, baart zij zijn zoon, Martin. Seth's werkgever adopteert Martin, om zo zijn genen te kunnen gebruiken voor een superleger. Een paar jaar later is Martin volgroeid, ondanks dat hij pas vijf is, en de vlieg in hem begint wakker te worden. Met de hulp van zijn vriendin Beth probeert hij hulp te zoeken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:40
00:15
Hunt for Labyrinth Killer (2013)

Genre : Drama, Mystery

Hanelle M. Culpepper
Amanda Schull, Michael Nouri, Coby Ryan McLaughlin

De jonge Shelby werkt samen ervaren inspecteur Mike Holland aan de klopjacht op Daedalus, een seriemoordenaar die ook wel bekendstaat als de 'Labyrinth Killer'. De man lokt zijn slachtoffers op een doordachte manier in de val en jaagt hen zo de dood in. De zaak neemt een persoonlijke wending wanneer plots haar eigen vader, een gepensioneerde rechter, hoofdverdachte wordt...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:40
00:55
Stealth (2005)

Genre : Actie, Drama

Rob Cohen
Josh Lucas, Jessica Biel, Jamie Foxx

Luitenants Gannon, Wade en Purcell krijgen de opdracht een geheim Artifical Intelligence-programma te ontregelen. Het systeem is op hol geslagen en er dreigt een nieuwe Wereldoorlog als de piloten hun opdracht niet kunnen volbrengen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:50
00:35
Grumpy Cat's... (2014)

Genre : Avontuur, Komedie

Tim Hill
Aubrey Plaza, Megan Charpentier, Daniel Roebuck

Grumpy Cat is een eenzame kat die in een dierenwinkel woont. Ze heeft een bitter karakter doordat klanten altijd meer interesse voor de andere dieren hebben. Ze is verrast dat ze kan communiceren met Chrystal, een eenzaam 12-jarig meisje dat op haar beurt verrast is dat de kat kan praten. Na een stroef begin worden de twee langzaamaan vrienden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:50
00:45
Pride (2014)

Genre : Komedie

Matthew Warchus
Bill Nighy, Dominic West, Andrew Scott

Het is de zomer van 1984. Margaret Thatcher is aan de macht en de Nationale Unie van Mijnwerkers (NUM) is in staking. Tijdens de Gay Pride Mars in Londen, besluit een groep van homoseksuele en lesbische activisten geld in te zamelen om de families van de mijnwerkers te steunen. Maar er is één probleem, de Unie schaamt zich er voor om hun steun te ontvangen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:15
01:30
Hope Floats (1998)

Genre : Drama, Romantiek

Forest Whitaker
Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Gena Rowlands

Birdee Pruitt (Sandra Bullock) heeft alles om gelukkig te zijn: ze is mooi, gelukkig getrouwd en heeft een leuk dochtertje. Tot ze op een dag tijdens een live-show à la Jerry Springer te horen krijgt dat haar beste vriendin al jaren lang een relatie heeft met haar man! Ontsteld en diep bedroefd vlucht Birdee met haar dochtertje naar haar kleine geboorteplaats, waar ze bij haar moeder intrekt. Daar ontmoet ze opnieuw Justin, de lokale klusjesman die vroeger kansloos verliefd op haar was en nu de tweede kans waagt...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:25
00:45
Les gants (2010)

Genre : Drama

Bouli Lanners
Paul Bartel, Zacharie Chasseriaud, Martin Nissen

'Les Géants' vertelt het verhaal van drie ietwat naïeve jongelingen die er rotsvast van overtuigd zijn dat hun vrijheid voor het grijpen ligt. De broertjes Zak en Seth hebben weinig reden om naar de zomer uit te kijken, die zich aankondigt als saai en vervelend. Maar dan ontmoeten ze Dany, een tiener uit de buurt. Samen beleven de drie jonge snaken allerlei ondeugende en soms ronduit spannende avonturen die hun leven voor goed veranderen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:55
01:50
Take Shelter (2011)

Genre : Drama, Thriller

Jeff Nichols
Michael Shannon, Jessica Chastain, Shea Whigham

Curtis LaForche woont in een klein stadje in Ohio samen met zijn vrouw Samantha en dochter Hannah, een 6-jarig doof meisje. Wanneer Curtis angstaanjagende dromen krijgt, houdt hij de visioenen voor zichzelf. Hij probeert zijn angst te onderdrukken door obsessief een stormbunker te bouwen in zijn achtertuin. Zijn schijnbaar onverklaarbare gedrag zorgt voor verwarring in zijn omgeving, maar de daaruit vloeiende spanningen in zijn huwelijk en de gemeenschap vallen in het niet bij wat zijn dromen werkelijk betekenen...

Meer info over deze film, elders op 't web :