Deze films zijn op TV op woensdag 7 september 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

13:35
15:05
Mystery Woman (2003)
Sorry, over deze film kunnen wij u geen verdere informatie geven...
14:15
16:20
Nutty Professor II (2000)

Genre : Komedie

Peter Segal
Eddie Murphy, Janet Jackson, Larry Miller

Professor Sherman Klump probeert een wit voetje te halen bij zijn nieuwe collega Denise. Na een mislukt DNA-experiment worden Sherman en zijn alter ego Buddy Love van elkaar gescheiden. Een catastrofe voor de brave Sherman die elementen uit Denises onderzoek nodig heeft om voor eens en altijd af te rekenen met Buddy Love.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
23:10
Transformers (2007)

Genre : Actie, Sciencefiction

Michael Bay
Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel

Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
23:00
Bridesmaids (2011)

Genre : Komedie, Romantiek

Paul Feig
Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

22:05
00:15
The Impossible (2012)

Genre : Drama, Thriller

J.A. Bayona
Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland

Maria, Henry (Naomi Watts & Ewan McGregor) en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. Maar op de morgen van 26 december, wanneer de familie rustig bij het zwembad zit, zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant op komen. Ze worden getroffen door een tsunami. Maria komt na een hevige klap weer boven water, maar weet zeker dat haar familie het niet gered heeft. Dan ziet ze haar oudste zoon Lucas verderop in het water.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

23:10
01:05
Bangkok Dangerous (2008)

Genre : Actie, Thriller

Oxide Pang Chun, Danny Pang
Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung

Een professionele huurmoordenaar (Nicolas Cage) verblijft in Bangkok om een aantal klussen af te handelen. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht, en hij ondervindt de nodige tegenwerking. Dan valt hij ook nog eens voor een lokale schoonheid en moet hij een van zijn weinige vertrouwelingen te vriend zien te houden.

Meer info over deze film, elders op 't web :