Deze films zijn op TV op zondag 30 oktober 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

01:15
02:40
Halloween: Resurrection (2002)

Genre : Horror, Thriller

Rick Rosenthal
Busta Rhymes, Jamie Lee Curtis, Sean Patrick Thomas

Het gebeurt op 31 oktober 1963: Halloween. De zesjarige Michael Myers slacht doodkalm zijn zus af. Vijftien jaar later ontsnapt hij uit een psychiatrische gevangenis. Hij houdt nooit meer op met moorden. Halloween 2002. Een groep studenten brengt de nacht door in het vervallen ouderlijk huis van Michael Myers. Hun belevenissen zijn live te zien op internet. Het huis zelf is vies, donker, al decennia onbewoond en doodeng. Dan valt de duisternis in. De studenten verkennen voorzichtig het huis. Meer hoeven ze niet te doen. De kijkers op internet volgen alles. Dan verschijnt er een man met een wit masker in beeld. Michael Myers is thuis.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

02:35
03:55
The Curse of Frankenstein (1957)

Genre : Sciencefiction, Horror

Terence Fisher
Peter Cushing, Robert Urquhart, Hazel Court

Victor Frankenstein (Peter Cushing) is geobsedeerd met het idee van het creëren van leven. Samen met zijn leraar en tevens assistent Paul Krempe (Robert Urquhart) werkt hij verder aan zijn theorie. Met delen van lijken, afkomstig van onder andere het kerkhof en zelfs van recent gestorven mensen, gaat hij verder met zijn experiment om een levend wezen te creëren uit dood weefsel. Dit zeer tegen de wil van Krempe die gewetenswroeging krijgt. Victor Frankenstein wil hier niets van horen en weet van geen wijken.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

09:45
10:55
Get Smart's Bruce and... (2008)

Genre : Komedie, Actie

Gil Junger
Masi Oka, Nate Torrence, Bryan Callen

De slimmeriken van R&D moeten uit hun lab en comfortzone vertrekken als ze in actie moeten komen om hun nieuwste uitvinding terug te krijgen. Deze uitvinding, een onzichtbaarheidsmantel, moet door hen gevonden worden voordat het in handen komt van de KAOS. Tijdens hun zoektocht worden ze tegengewerkt door het hele onzichtbaarheidsgebeuren en leren ze hoe het is om een echte spion te zijn.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

17:40
19:00
Frankenweenie (2012)

Genre : Animatie, Komedie

Tim Burton
Charlie Tahan, Catherine O'Hara, Winona Ryder

Gebaseerd op Tim Burtons gelijknamige korte film uit 1984. Het verhaal draait om de jonge Victor en zijn hondje Sparky. Wanneer de vrolijke viervoeter door een auto wordt aangereden, brengt zijn baasje hem opnieuw tot leven met elektrische impulsen à la Frankenstein. Victor wil zijn creatie voor de buitenwereld verborgen houden, maar dat is niet naar de zin van het kleine monster...

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:30
22:35
Raise your voice (2004)

Genre : Drama, Romantiek

Sean McNamara
Hilary Duff, Oliver James, Rebecca De Mornay

Terri Fletcher (Hilary Duff) is een jonge meid uit een klein dorpje die maar één wens heeft: een popster worden. Tegen de zin van haar vader reist Terri naar Los Angeles om een opleiding te volgen aan een beroemde muziekschool. Daar beginnen de problemen pas goed. Als dorpsmeisje moet Terri zich staande houden in de grote stad en op school heerst vooral rivaliteit tussen de meisjes, die er allemaal van dromen om popzangeres te worden. Tot overmaat van ramp wordt Terri ook nog eens verliefd op de mooiste jongen van de school.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:40
22:40
Cop Land (1997)

Genre : Misdaad, Thriller

James Mangold
Sylvester Stallone, Robert De Niro, Harvey Keitel

Vlakbij New York, één van 's werelds meest gevaarlijke steden, ligt de veiligste plek op aarde: Garrison, beter bekend als Cop Land. Hier wonen de hardste en de meest onderscheiden agenten van het New Yorkse politiekorps. Nog nooit is er een misdrijf gepleegd, totdat de lokale politiechef Freddy Heflin (Sylvester Stallone) te maken krijgt met een dubbele moord. Volgens rechercheur Moe Tilden (Robert De Niro) van Interne Zaken, wijst alles in de richting van de hechte gemeenschap van rechercheurs in Garrison. Politiechef Heflin ziet zich genoodzaakt de keiharde confrontatie aan te gaan met de meest geduchte tegenstander die hij zich kan bedenken: een leger keiharde smerissen onder aanvoering van veteraan Ray Donlan (Harvey Keitel). Maar is één man sterk genoeg om een leger te verslaan?

Meer info over deze film, elders op 't web :