Deze films zijn op TV op maandag 9 mei 2016 :

(klik op een titel voor meer info)

00:00
01:25
Robot and Frank (2012)

Genre : Komedie, Misdaad

Jake Schreier
Frank Langella, James Marsden, Liv Tyler

Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over de zestiger Frank (Langella), die door zijn beginnend Alzheimer een teruggetrokken en eenzaam leven leidt. Zijn kinderen hebben weinig tijd om hun vader te bezoeken en zijn enige uitstapje is naar de bibliotheek voor de charmante medewerkster Jennifer (Sarandon). Wanneer het steeds slechter gaat met de gezondheid van Frank, besluit zijn zoon (Marsden) om een robot te installeren die voor hem zal zorgen. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

00:45
02:15
Smart People (2008)

Genre : Komedie, Drama

Noam Murro
Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Ellen Page

Weduwnaar Professor Lawrence Wetherhold is dan misschien een genie en intellectueel hoogbegaafd, als het aankomt of gezinsleven en emotie is hij net zo onhandig als ieder ander. Zijn dochter is een overambitieuze studente die in dezelfde hopeloze voetstappen van haar vader dreigt te treden en zijn geadopteerde broer heeft de kunst van het niets doen geperfectioneerd. Zelfs de Victoriaanse Periode waar Lawrence in gespecialiseerd is kan hem niet meer aanzetten tot grootse daden en hij is aan het slaapwandelen door zijn middelbare leeftijd. De ontmoeting met een voormalig leerlinge veranderen zijn kijk op het leven.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

13:35
15:10
Past Tense (2006)

Genre : Thriller

Penelope Buitenhuis
Paula Trickey, Alexia Fast, Michael Rogers

Weduwe Kim Shay kan haar dochter niet overtuigen dat de dromen die het jonge meisje heeft, waarin ze vermoord wordt, niet echt zijn. De liefhebbende moeder begint het verhaal van haar kind te onderzoeken en komt tot een ondenkbaar besluit: haar kind had het bij het rechte eind, ze werd inderdaad vermoord - in een vorige leven. Nu moeten de twee samenwerken om de moordenaar te vinden.

Meer info over deze film, elders op 't web :
   

20:35
22:45
The Women (2008)

Genre : Komedie, Drama

Diane English
Meg Ryan, Eva Mendes, Annette Bening

Mary Haines (Ryan) is een vrouw die geliefd en gerespecteerd is bij haar vrienden. De grote vriendenkring komt in gevaar als Mary's echtgenoot vreemd blijkt te gaan en sommige vrienden wellicht niet noemenswaardig als vriend zijn.

Meer info over deze film, elders op 't web :